Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW-syndykat 6 grudnia otwarta rejestracja

Featured Replies

Napisano

Witam zapraszam do otwartej rejestracji 6 grudnia jeśli nie wiesz co to bmw-syndykat to w skrócie powiem że znajdują się tam najlepsze projekty GS jak i nie tylko w Polsce. Każdy znajdzie tam coś dla siebie na co dzień da się tam zarejestrować tylko przez znajomego 6 grudnia każdy może gdyż rejestracja jest otwarta. Więc proponuj wykorzystać gdyż warto chociażby dla samych ogłoszeń w dziale sprzedam jak i zaczerpnięcia większej ilości informacji odnośnie swojego modelu/warsztatów itp grono ludzi którzy mają łeb na karku potrafią doradzić

http://www.bmw-syndykat.pl/

ps nie oznacza to że nasze forum jest do kitu wink.gif

Napisano

oo kolejne forum smile.gif

hehe

A czemu to sie tak odgrodzili ze nie wpuszczaja ludzi z zewnatrz??

Napisano
  • Autor

> oo kolejne forum

> hehe

> A czemu to sie tak odgrodzili ze nie wpuszczaja ludzi z zewnatrz??

Żeby dyskotekowej dresiarni nie było, ani osłów którzy chcą spawać przepływomierze wink.gif

ps: wczoraj do mnie taki napisał zeby.GIF

Napisano

> Żeby dyskotekowej dresiarni nie było, ani osłów którzy chcą spawać przepływomierze

> ps: wczoraj do mnie taki napisał

no i dobrze ty sie na tym znasz grinser006.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> no i dobrze ty sie na tym znasz

o tak jak przesadzę z alkoholem to spawam oj spawam metodą TIG i MIG ale nie przepływomierze tylko wiadereczko albo kibelek 270751858-jezyk.gifspineyes.gif

a przepływki to butaprenem i trytytkami ściągam zlosnik.gif aż taki fachowiec nie jestem jak by chciał ów problematyk wpysk.gif

Napisano

Marcin, nie zerknąłem, podpowiedz proszę, tylko 6 grudnia tam się będzie można zarejestrować? niewiem.gif

Pozdrawiam

Piotrunio

Napisano
  • Autor

> Marcin, nie zerknąłem, podpowiedz proszę, tylko 6 grudnia tam się będzie można zarejestrować?

tak dokładnie tylko 6 grudnia można się tam zarejestrować bez polecenia. Czyli wchodzisz i się rejestrujesz bez żadnego problemu

ps. Jak by mnie ktoś tam szukał mam nick Młody_Świesta

Napisano

> Witam zapraszam do otwartej rejestracji 6 grudnia jeśli nie wiesz co to bmw-syndykat to w skrócie

> powiem że znajdują się tam najlepsze projekty GS jak i nie tylko w Polsce. Każdy znajdzie tam

> coś dla siebie na co dzień da się tam zarejestrować tylko przez znajomego 6 grudnia każdy może

> gdyż rejestracja jest otwarta. Więc proponuj wykorzystać gdyż warto chociażby dla samych

> ogłoszeń w dziale sprzedam jak i zaczerpnięcia większej ilości informacji odnośnie swojego

> modelu/warsztatów itp grono ludzi którzy mają łeb na karku potrafią doradzić

> http://www.bmw-syndykat.pl/

> ps nie oznacza to że nasze forum jest do kitu

Trochę tam dużo podniecania się plastikowymi zderzakami em pakiet.

Do tego jest paru guru forumowych którzy mogą mówić największe głupoty i wklejać zdjęcia druciarni a reszta mało co się nie spu...... .

P.S Kumpel kupił auto od jednego GURU syndykatowego niestety gówno w złotym papierku. czerwona.gif

Napisano
  • Autor

> Trochę tam dużo podniecania się plastikowymi zderzakami em pakiet.

> Do tego jest paru guru forumowych którzy mogą mówić największe głupoty i wklejać zdjęcia druciarni

> a reszta mało co się nie spu...... .

> P.S Kumpel kupił auto od jednego GURU syndykatowego niestety gówno

Cóż mam tam paru znajomych i tak nie uważam wręcz na odwrót wszystko co do tej pory kupiłem było ciężko dostępne i w stanie idealnym. Wiadomo ile ludzi tyle opinij forum jest po to by się wymieniać doświadczeniami. Aczkolwiek nie znam innego forum w PL gdzie można by znaleźć mnoga ilość rarytasowych rzeczy do BMW wink.gif

Napisano

to tam tera nie da sie tak latwo zarejestrowac? grubo sie porobilo zlosnik.gif

Napisano

> Cóż mam tam paru znajomych i tak nie uważam wręcz na odwrót wszystko co do tej pory kupiłem było

> ciężko dostępne i w stanie idealnym. Wiadomo ile ludzi tyle opinij forum jest po to by się

> wymieniać doświadczeniami. Aczkolwiek nie znam innego forum w PL gdzie można by znaleźć mnoga

> ilość rarytasowych rzeczy do BMW

Oczywiście nie każdemu musi się podobać. Dlatego tam nie piszę, czasem czytam jest niezły ubaw.

Znam jednego z userów sydnykatu który często wypowiada się w różnych sprawach i traktowany jest jako fachowiec hehe.gif

Napisano

> Żeby dyskotekowej dresiarni nie było, ani osłów którzy chcą spawać przepływomierze

> ps: wczoraj do mnie taki napisał

dokladnie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Oczywiście nie każdemu musi się podobać. Dlatego tam nie piszę, czasem czytam jest niezły ubaw.

> Znam jednego z userów sydnykatu który często wypowiada się w różnych sprawach i traktowany jest

> jako fachowiec

dlatego szanuje twoją wypowiedz wink.gif i jej nie podważam a tym bardziej nie zamierzam się z tego powodu kłócić spineyes.gif informuje tylko że taka możliwość istnieje sam chciałem się tam zarejestrować i trochę to trwało ale dzięki temu mam chociażby lotkę MT1 wink.gif.

Napisano
  • Autor

> tam tylko starociami się zajmują które wyszły z produkcji?

tak do E46 widziałem włącznie

Napisano

> jeden z userów ma E90 Alpina D3, pare E60 (m.in. M5) można też zobaczyć na forum...

Ale E60 też już jest autem historycznym... A E90 będzie nim za rok. Co prawda akurat tym ostatnim mógłbym być tematycznie zainteresowany, ale jeden user? yikes.gif

Napisano

> Dopisalem sie i czekam na potwierdzenie

Ja też sie zarejestrowalem, ale jakos nic specjalnego w tym zgromadzeniu nie widze. BMW KP imo lepsze, choć ostatnio jest tam opór lamusów

Napisano

> tam tylko starociami się zajmują które wyszły z produkcji?

tak jezdza starociami, ale w spora wiekszosc z nich jest wladowane wiecej niz Twoja jedynka jest warta.

Pozatym jezeli np. m5 e34 nazywasz starociem to mysle ze juz totalnie nie mamy o czym rozmawiac i jak dla mnie to masz bmw tylko po to zeby pokazac sie sasiadom ze masz prawie nowa beeme no.gif

Napisano

> Ja też sie zarejestrowalem, ale jakos nic specjalnego w tym zgromadzeniu nie widze. BMW KP imo

> lepsze, choć ostatnio jest tam opór lamusów

posiedze popisze poogladam i zobacze co pisza.. smile.gif i jacy ludzie tam sa smile.gifsmile.gif i z iloma wejde w konflikt wink.gif hehe

Napisano

ty lepiej mi powiedz co tam knujesz z tym bialym?? zlosnik.gif

Napisano

> tak jezdza starociami, ale w spora wiekszosc z nich jest wladowane wiecej niz Twoja jedynka jest

> warta.

Ocho, widzę, że mamy znawcę. Po co ja głupi płaciłem gościowi z Dekry za wycenę, jak mogłem mieć to za darmo przez internet. crazy.gif

> Pozatym jezeli np. m5 e34 nazywasz starociem to mysle ze juz totalnie nie mamy o czym rozmawiac i

Nazywam starociem wszystkie auta które nie są już produkowane.

> jak dla mnie to masz bmw tylko po to zeby pokazac sie sasiadom ze masz prawie nowa beeme

No widzę, że znasz się też na psychologii claps.gif

Napisano

> ty lepiej mi powiedz co tam knujesz z tym bialym??

pewnie polansuje sie chwile i sprzedam zlosnik.gif

Napisano

> pewnie polansuje sie chwile i sprzedam

ja to bym sobie zostawil smile.gif bo wyglada cudnie smile.gif

Napisano

> Ocho, widzę, że mamy znawcę. Po co ja głupi płaciłem gościowi z Dekry za wycenę, jak mogłem mieć to

> za darmo przez internet.

wycene czego??

Napisano

> No mojego auta. Kolega wie przecież ile ono warte.

nie rozumie tego co kupiles czy tego co sprzedales??

Napisano

> ja to bym sobie zostawil bo wyglada cudnie

no wyglada ale na codzien sie nie nadaje a na zabawke ciut drogawe

Napisano

> no wyglada ale na codzien sie nie nadaje a na zabawke ciut drogawe

LPG wink.gif

Napisano

> nie rozumie tego co kupiles czy tego co sprzedales??

No ja też nie rozumiem. Kolegi pytaj - on wyceniał - jak napisał, że tego "prawie nowego" to pewnie tego które sprzedałem. No ale ja się nie czuję kompetentny by to stwierdzać autorytarnie.

Napisano
  • Autor

> no wyglada ale na codzien sie nie nadaje a na zabawke ciut drogawe

a o so chozi ? Jakie białe zeby.GIF ?

Napisano

> No ja też nie rozumiem. Kolegi pytaj - on wyceniał - jak napisał, że tego "prawie nowego" to pewnie

> tego które sprzedałem. No ale ja się nie czuję kompetentny by to stwierdzać autorytarnie.

ja zazwyczaj robie wlasne rozeznanie i potem stwierdzam ile jest warte moje pudelko.. jakos niechce mi sie placic za wycene bo i tak towar jest warty tyle za ile ma kupca wink.gif

ale fajnie tez ze sa ludzie co daja prace innym (osoba wyceniajacym) wink.gif

Napisano

> a o so chozi ? Jakie białe ?

szybkie zlosnik.gif

Napisano

> białe szybkie ? Śmietana w ferrari ?

spermajungazwodociunga wink.gif

Napisano
  • Autor

> spermajungazwodociunga

Tak mi to było ciężko wypowiedzieć jak temu chłopaczkowi z filmu ->

Napisano

Wycena była wymagana ze wzgl na formalności. Cena sprzedaży była ustalona wcześniej.

Napisano

> Wycena była wymagana ze wzgl na formalności. Cena sprzedaży była ustalona wcześniej.

sensownie wink.gif

Napisano

> Tak mi to było ciężko wypowiedzieć jak temu chłopaczkowi z filmu -

nono dobry film wink.gif i swietna scenka wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.