Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

do elektryków kto widział ... gniazdo przkeaźnika i bezp.

Featured Replies

Napisano

mam pytanie, dokładam pewne rzeczy do samochodu do instalacji elektrycznej i ...

czy ktokolwiek widział w jednej obudowie lub możliwe do złączenia ze sobą gniazdo przekaźnika + gniazdo bezpiecznikowe i jeszcze żeby to miało mocowanie.

wszędzie są gniazdka (kostki) które nie mają żadnego mocowania, są takie co można np złączyć tylko bezp. ze sobą albo tylko przekaźniki ale nie znalazłem aby było jedno z drugim. po za tym i tak nie ma mocowania całości, ostatecznie są wielkie skrzynki na kilkanaście bezpieczników i przekaźników i tam można już sobie dowolnie konfigurować zestaw

potrzebny mi po prostu przekaźnik i dwa bezpieczniki razem tak żeby się nie majtało na samych kablach albo żeby nie łapać na tyrtyrki lub za przekaźnik,

przekaźnik z bezpiecznikiem też odpada bo potrzebne mi 2

ktokolwiek widział ktokolwiek wie

Napisano
  • Autor

> więc tak: możesz kupić TAKI PRZEKAŹNIK lub TAKI, włożyć go do TAKIEJ PODSTAWKI, do której

> dołączysz TAKIE BEZPIECZNIKI w wybranej dowolnie ilości.

no dobra znalazłeś mi podstawkę do przekaźnika z mocowaniem już jakiś plus ...

fajnie ... ale reszta to jest właśnie to co opisywałem że nie chce mocować ZA przekaźnik, i bezpieczników luzem

chyba ze że ta listwa bezpieczników łączy się z kostkami do przekaźników ale w opisie nic nie ma na ten temat ?

Napisano

> no dobra znalazłeś mi podstawkę do przekaźnika z mocowaniem już jakiś plus ...

> fajnie ... ale reszta to jest właśnie to co opisywałem że nie chce mocować ZA przekaźnik, i

> bezpieczników luzem

> chyba ze że ta listwa bezpieczników łączy się z kostkami do przekaźników ale w opisie nic nie ma na

> ten temat ?

Podstawke przekaznika mocujesz wsuwkami do skrzynki bezpiecznikow - gdzies powinines miec wyjscie na taka kostke, przekaznk edynie wkladasz w podstawke i do neij doalaczasz podstawy bezpeicznikow - dokladnie na tej samej zasadzie.

Napisano
  • Autor

> Podstawke przekaznika mocujesz wsuwkami do skrzynki bezpiecznikow - gdzies powinines miec wyjscie

dzięki jutro się przyjeżę dokładnie czy mam takie miejsce, aczkolwiek to jest japończyk i ma zupełnie inne przekaźniki niż te nazwijmy normalne w handlu

Napisano

> nie chce mocować ZA przekaźnik, i bezpieczników luzem

> chyba ze że ta listwa bezpieczników łączy się z kostkami do przekaźników

dokładnie tak jest. kolega Zuraw też już to potwierdził: zaproponowane przeze mnie bezpieczniki są kompatybilne z gniazdem przekaźnika: łączysz je razem i nic nie dynda waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> dokładnie tak jest. kolega Zuraw też już to potwierdził: zaproponowane przeze mnie bezpieczniki są

> kompatybilne z gniazdem przekaźnika: łączysz je razem i nic nie dynda

to super, szkoda ze w sklepach jak pytałem to nie mieli takich..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.