Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Krótkie , a długie boczki drzwiowe

Featured Replies

Napisano

Obecnie mam długie boczki (pod rygiel) i chciałbym wymienić na krótkie , wszystko będzie pasować ?

Napisano

> Obecnie mam długie boczki (pod rygiel) i chciałbym wymienić na krótkie , wszystko będzie pasować ?

p&p, no może będzie więcej wystawał rygiel niż w serii bo sx ma dłuższe i dodatkowo będziesz potrzebował takich 2óch plastików mocowanych w blachę żeby rygiel się o nią nie tłukł, bo seryjnie w sx-ach mocowane to było w boczkach drzwiowych, dodatkowo lusterka od wewnątrz osłony plastikowe mają inny trochę kształt a tak poza tym seria Panie seria grinser006.gif

• 4 miesiące później...
Napisano

Odkopuje bo już nie wiem, czy zmieniając na długie boczki trzeba zmienić listwy z drzwi?

Napisano

> Odkopuje bo już nie wiem, czy zmieniając na długie boczki trzeba zmienić listwy z drzwi?

tak, oprocz tego trojkąty nie pasuja ok.gif

Napisano

trójkąt przy lusterku jest inny, tak samo zgarniacz od środka również jest inny

Napisano

> trójkąt przy lusterku jest inny, tak samo zgarniacz od środka również jest inny

i rygiel zamka jest dłuższy zeby.GIF

Napisano

Da sie kupić te zgarniające wewnętrzne bez problemu? Bo na allegro nie widzę tego a w ASO to wiadomo.

Napisano

ja u siebie przeszedłem z krótkich na długie "boczki", plastiki od adapterów lusterek przycieliśmy brzeszczotem z chopinem i wyglada jak fabryka 270635636-JUMP2.gif270635636-JUMP2.gif rygiel tez bez zmian

Napisano

> ja u siebie przeszedłem z krótkich na długie "boczki", plastiki od adapterów lusterek przycieliśmy

> brzeszczotem z chopinem i wyglada jak fabryka rygiel tez bez zmian

Ale listwy zmieniałeś?

Napisano

jak dobrze pamiętam ten boczek wchodzi pod listwę więc trzeba będzie tą listwę zmienić

Napisano

> Ale listwy zmieniałeś?

boczki trzeba kupic kompletne z listwa.

Napisano

> Ale listwy zmieniałeś?

jeśli chodzi Ci o te plastiki od lusterek z środka auta to są tylko przycięte i wyglada ok.gif a jeśli chodzi o listwe z uszczelka to była razem z boczkiem już

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.