Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolizja mała ale bolesna

Featured Replies

Napisano

Witam

Nie z mojej winy ale puntek dostał po twarzy. Tył C5 wjechał w przód mojego czarnucha :/

Fotek niestety nie ma a ten na rysunku jest tylko przykładowy aby wyjasnić o co mi chodziło :/

284489535-przodd.jpg

W związku z ewentualną naprawą mam pytanie czy pas przedni (na rysunku 1) do którego są przykręcone lampy jest tylko przykręcony do karoserii czy jest w któryms miejscu przyspawany ?

Druga sprawa wzmocnienie przednie na rysunku 2 rozumiem ze to na 99% jest przyspawane do podłuznic? hmm.gif do bokach ??

Te dwa elementy bede musiał raczej wymieniać plus maskę frown.gif

post-99556-14352510821707_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Gorne wzmocnienie jest przykrecone, dolna belka niestety przyspawana.

dzieki

Zastanawiam sie tylko jak jest z połaczeniem pomiedzy tymi elementami, wydaje mi sie ze są ze sobą skręcone ale nie jestem pewien na 100%

Napisano

> dzieki

> Zastanawiam sie tylko jak jest z połaczeniem pomiedzy tymi elementami, wydaje mi sie ze są ze sobą

> skręcone ale nie jestem pewien na 100%

Te elementy sa skrecone ze soba chyba dwoma srubami. Sa od strony chlodnicy.

Napisano
  • Autor

> Te elementy sa skrecone ze soba chyba dwoma srubami. Sa od strony chlodnicy.

ok.gif dzieki

zastanawiałem sie czy napewno na 100% pomiedzy tymi elementami nie ma spawu bo od kogoś słyszałem ze jednak jest.

Napisano
  • Autor

> W sumie trzyma sie chyba na 6 srubach, przynajmniej tak widac na fotce.

no własnie te dwie sruby na dole hmm.gif słyszałem ze moze byc dodatkowo przyspawane (tylko w sumie po co- nie daje mi to spokoju) ale to nie potwierdzone informacje

Napisano

> no własnie te dwie sruby na dole słyszałem ze moze byc dodatkowo przyspawane (tylko w sumie po

> co- nie daje mi to spokoju) ale to nie potwierdzone informacje

jak dobrze pamietam to nie ma zadnego polaczenia (bo oba juz wymienialem ) jutro bede wymienial linke zamka wiec obadam biglaugh.gif

Napisano

Tak jak ci pisza poprzednicy, pas przykrecony jest tylko na 6 śrub, a wzmocnienie przednie jest zgrzane do podłuznic, i taka rada jak bedziesz kupował nowe elementy to nie kupuj zamienników, szczególnie pasa przedniego, najlepiej uzywany ale żeby był ori wink.gif

Napisano
  • Autor

> Tak jak ci pisza poprzednicy, pas przykrecony jest tylko na 6 śrub, a wzmocnienie przednie jest

> zgrzane do podłuznic, i taka rada jak bedziesz kupował nowe elementy to nie kupuj zamienników,

> szczególnie pasa przedniego, najlepiej uzywany ale żeby był ori

Wielkie dzieki

Jesli chodzi o oryginały to kieruje sie własnie taką zasadą (lepiej uzywany oryginał niż tani zamiennik) - niestety z doswiadczenia zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.