Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak jednego oczka

Featured Replies

Napisano

W moim misiu od jakiegoś czasu raz się pali a raz nie jedno przednie oczko byłem w aso Fiata i powiedzieli że to kostka ( jest umiejscowiona przy otwieraniu maski ) po wypięciu i ponownym wpięciu znowu przez chwilę miś ma oba sprawne a po jakimś czasie od początku frown.gif A ja mam do was pytanie czy ktoś wymieniał ? bo nie wiem na jaką mam wymienić orginał 160 pln czy alternatywa 80 pln. Nie wiem która jest lepiej wykonana i co za tym idzie na dłużej starczy hmm.gif

Napisano

> W moim misiu od jakiegoś czasu raz się pali a raz nie jedno przednie oczko byłem w aso Fiata i

> powiedzieli że to kostka ( jest umiejscowiona przy otwieraniu maski ) po wypięciu i ponownym

> wpięciu znowu przez chwilę miś ma oba sprawne a po jakimś czasie od początku A ja mam do was

> pytanie czy ktoś wymieniał ? bo nie wiem na jaką mam wymienić orginał 160 pln czy alternatywa

> 80 pln. Nie wiem która jest lepiej wykonana i co za tym idzie na dłużej starczy

byyyłoooo ! zeby.GIF milijon razy zeby.GIF

Nowa kostka też pewnie się wypali. Nieważne czy oryginał, czy nie. Ja "dorobiłem" alternatywne złącze tylko dla dwóch pinów świateł (komputerowe złącze MOLEX).

Napisano
  • Autor

(komputerowe złącze MOLEX)

Jaśniej Jaśnie Panie confused.gif

Napisano

> (komputerowe złącze MOLEX)

> Jaśniej Jaśnie Panie

klik

wymień i po kłopocie

albo napisz do Tego gościa - powinien mieć taniej waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> klik

> wymień i po kłopocie

> albo napisz do Tego gościa - powinien mieć taniej

Ok bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc IThankYou.gif Jeszcze tak nieśmiało spytam na ile wam starczała nowa po wymianie hmm.gif

Napisano

> Ok bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc Jeszcze tak nieśmiało spytam na ile wam starczała nowa po

> wymianie

Za mało czasu minęło od wymiany bym mógł ocenić. Był ktoś - nie wiem czy nie Witek - kto wymieniał dwa razy.

Napisano
  • Autor

> Za mało czasu minęło od wymiany bym mógł ocenić. Był ktoś - nie wiem czy nie Witek - kto wymieniał

> dwa razy.

No to waszystko jasne Pozdrowionka

Napisano

> Ok bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc Jeszcze tak nieśmiało spytam na ile wam starczała nowa po

> wymianie

moja jeździ już prawie 2 lata - nic się nie wytapia waytogo.gif

Napisano

> wymianie

Mogę Cię zaskoczyć? zlosnik.gif

Mam 125kkm i UWAGA, jeszcze fabryczną wtyczkę yay.gif

Fakt, raz nie miałem oczka prawego, wtyczka lekko okopcona, ale wyczyściłem,

poprawiłem styki i śmiga od tego czasu, co jakiś czas tylko sprawdzam, czy się nie topi waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Mogę Cię zaskoczyć?

> Mam 125kkm i UWAGA, jeszcze fabryczną wtyczkę

> Fakt, raz nie miałem oczka prawego, wtyczka lekko okopcona, ale wyczyściłem,

> poprawiłem styki i śmiga od tego czasu, co jakiś czas tylko sprawdzam, czy się nie topi

No mój ma 95 tysi i orginał był do tej pory a jak mam sprawdzać to wole wymienić i zapomnieć cool.gif

Napisano

> No mój ma 95 tysi i orginał był do tej pory a jak mam sprawdzać to wole wymienić i zapomnieć

W sumie to raz do roku sprawdzam, wypada co jakieś 20kkm, przy okazji przeglądu wink.gif

Napisano

> wymianie

nowa siedzi od ponad 7 lat i z ciekawosci zerknalem na nia ostatnio i ciagle jak nowa wyglada

Napisano

> Mogę Cię zaskoczyć?

> Mam 125kkm i UWAGA, jeszcze fabryczną wtyczkę

> Fakt, raz nie miałem oczka prawego, wtyczka lekko okopcona, ale wyczyściłem,

> poprawiłem styki i śmiga od tego czasu, co jakiś czas tylko sprawdzam, czy się nie topi

to mniej wiecej tak jak u mnie - ponad 7 lat i 120 kkm i bez sladow nawet lekkiego przygrzania - jakby dopiero co wyjeta z woreczka smile.gif

Napisano

jesli chcesz to mam taka kostke do sprzedania yaya.gif priv

Napisano

> Za mało czasu minęło od wymiany bym mógł ocenić. Był ktoś - nie wiem czy nie Witek - kto wymieniał

> dwa razy.

Ja 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja

Ja już prawie 3 lata jeżdżę na jednej i jak narzazie nic się nie dzieje

Napisano

> Ja już prawie 3 lata jeżdżę na jednej i jak narzazie nic się nie dzieje

Ja natomiast przerobilem te 2 nieszczesne piny na molexa. Mam nadzieje ze bedzie ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.