Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eibach 40/40 + pzm1

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, robiło by to robotę? Chodzi o to żeby można było bezpiecznie zapier po zakrętach. Tam gdzie głównie jeżdżę drogi sa dość gładkie więc może plomby nie wyleca. A może macie jakieś lepsze opcje to zaproponujcie tak do 1000zł najlepiej

Napisano

> Jak w temacie, robiło by to robotę? Chodzi o to żeby można było bezpiecznie zapier po zakrętach.

> Tam gdzie głównie jeżdżę drogi sa dość gładkie więc może plomby nie wyleca. A może macie

> jakieś lepsze opcje to zaproponujcie tak do 1000zł najlepiej

jak jest rowno to pzmy daja rade bardzo.gorzej ejst jak sa dziury bo poprostu odskakuje ten zawias ale na rownym to szatan.Odnosnie sprezyn nie mialem wiec nie wiem ale opinie maja dobre.

Napisano
  • Autor

> jak jest rowno to pzmy daja rade bardzo.gorzej ejst jak sa dziury bo poprostu odskakuje ten zawias

> ale na rownym to szatan.Odnosnie sprezyn nie mialem wiec nie wiem ale opinie maja dobre.

Bo jeszcze gwint mts'owski tez ponoć jest dobry ale czy ja wiem czy jest sens i przerost formy go kupować skoro i tak nigdy nie będę nim kręcił niżej niż -40... Zmarnował by się tylko u mnie grinser006.gif

Napisano

> Jak w temacie, robiło by to robotę? Chodzi o to żeby można było bezpiecznie zapier po zakrętach.

> Tam gdzie głównie jeżdżę drogi sa dość gładkie więc może plomby nie wyleca. A może macie

> jakieś lepsze opcje to zaproponujcie tak do 1000zł najlepiej

ja jeździłem eibach -35 tył -50 fk (tył pusty) i do tego pzm

robiło robotę

ale chyba się zestarzałem bo już jest dla mnie za twardo

Napisano
  • Autor

> ja jeździłem eibach -35 tył -50 fk (tył pusty) i do tego pzm

> robiło robotę

> ale chyba się zestarzałem bo już jest dla mnie za twardo

Zależy tez po jakich drogach się jeździ. Tam gdzie ja jeżdżę to w 80-90% jest gładko jak na stole bo wszędzie sa nowe asfalty. Zdarzają się gorsze odcinki ale to zawsze mogę zwolnić wtedy. Gorzej jest jak się pojedzie gdzieś w trasę... Niestety coś za coś. Na seryjnym zawiasie się zajebiscie jeździ ale do 60km/h max. Oczywiście ten zawias miałbym tylko na lato, na zimę będę zakładał seryjny

Napisano

Ja bym zasadzil taki zestaw, przy -40 sztyca jest troche mniej wcisnieta co przewaznie oznacza ze moze nie byc tak twardo ale nie mialem ich z takim obnizeniem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym zasadzil taki zestaw, przy -40 sztyca jest troche mniej wcisnieta co przewaznie oznacza ze

> moze nie byc tak twardo ale nie mialem ich z takim obnizeniem

Jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, mianowicie czy przy takim obniżeniu nie będzie efektu motorówki, bo z tego co widzę to wszyscy tutaj prawie robią przód trochę niżej. Zastanawiałem się tez nad -60 na przód ale nie wiem czy mi się czternastka zmieści i czy nie będzie obcierać o błotnik

Napisano

> Jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, mianowicie czy przy takim obniżeniu nie będzie efektu motorówki,

> bo z tego co widzę to wszyscy tutaj prawie robią przód trochę niżej. Zastanawiałem się tez nad

> -60 na przód ale nie wiem czy mi się czternastka zmieści i czy nie będzie obcierać o błotnik

ja mam 14 na -60 Fk i delphi jakies gazowe i nic nie trze... a mam nawet nadkola zalozone... zalezy jaka fela...

Napisano
  • Autor

> ja mam 14 na -60 Fk i delphi jakies gazowe i nic nie trze... a mam nawet nadkola zalozone... zalezy

> jaka fela...

Poka zlosnik.gif jaki profil? Pewnie na 45albo 50? Ja mam 4 nowe gumy 185/55 i chciałbym je założyć. Felgi jeszcze nie wiem jakie będą, chciałbym białe OZety albo jakieś inne szprychowate OZetopodobne

Napisano

> Poka jaki profil? Pewnie na 45albo 50? Ja mam 4 nowe gumy 185/55 i chciałbym je założyć. Felgi

> jeszcze nie wiem jakie będą, chciałbym białe OZety albo jakieś inne szprychowate OZetopodobne

w podpisie z PJ sa ale zaraz cos poszukam i zapodam 270751858-jezyk.gif

na szybko co znalazlem z aktualnych

http://cookers.fotosik.pl/albumy/805964.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.