Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[AH] Dołożenie czujników parkowania

Featured Replies

Napisano

Witam

Pytanko mam. Czy ktoś z mających AH zakładał czujniki parkowania takie np z allegro? Chodzi mi oto czy nie wywala jakiś błędów z racji tego że auto jest na CANie.

Napisano

> Witam

> Pytanko mam. Czy ktoś z mających AH zakładał czujniki parkowania takie np z allegro? Chodzi mi oto

> czy nie wywala jakiś błędów z racji tego że auto jest na CANie.

W CANa nie będziesz ingerował więc błędów być nie powinno. Ja mam dołożone przeciwmgłowe przednie "obok" CAN-a (oryginalna wiązka za droga była) i działa. Tak więc czujniki też powinny.

Napisano

Nie wywala żadnych błędów.

+ "po stacyjce" ciągnąłem z przewodu zasilającego wycieraczkę tylną, a włączenie z przewodu zasilającego żarówkę wstecznego.

Napisano

Przy okazji zapytam jakie konkretnie modele tych czujników montowaliście, bo z tego co widziałem jest ich ... dużo grinser006.gif

Napisano

> Przy okazji zapytam jakie konkretnie modele tych czujników montowaliście, bo z tego co widziałem

> jest ich ... dużo

W Astrze mialem tanie czujniki(za ok 120zl) i owszem spelnialy swoja funkcje, ale musialem sie nauczyc je obslugiwac, bo mialy lekka zwloke czasowa i trzeba bylo chwile odczekac aby sygnal odbity od przeszkady sie ustabilizowal. Teraz mam oryginalne opla i widze kolosalna roznice, zero zwloki czasowej i mozna spokojnie parkowac.

Moze koledzy sie wypowiedza o swoich odczuciach co do czujnikow, bedziesz mial wtedy obraz tego co warto kupic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.