Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Taka ciekawostka z USA - promocja Hondy

Featured Replies

Napisano

Cztery zera:

- 0 depozyt

- 0 wkładu własnego

- 0 za pierwszy miesiąc

- 0 przy podpisywaniu kontraktu na leasing

Obejmuje nowe Hondy Accord LX ($250 miesięcznie) i Civic LX ($200 miesięcznie). Czyli za $7000 mozna jeździć 3 lata Civicem. A za $8750 Accordem.

• 1 miesiąc później...
Napisano

> Cztery zera:

> - 0 depozyt

> - 0 wkładu własnego

> - 0 za pierwszy miesiąc

> - 0 przy podpisywaniu kontraktu na leasing

> Obejmuje nowe Hondy Accord LX ($250 miesięcznie) i Civic LX ($200 miesięcznie). Czyli za $7000

> mozna jeździć 3 lata Civicem. A za $8750 Accordem.

I właśnie się tej promocji przyjrzałem. Jednak nie wiem, czy mnie zakwalifikują... Zainteresowałem się Accorde oraz CR-V. Chociaż to wersje bida. Żeby ten CR-V był chociaż SE.

Napisano

> Obejmuje nowe Hondy Accord LX ($250 miesięcznie) i Civic LX ($200 miesięcznie). Czyli za $7000

> mozna jeździć 3 lata Civicem. A za $8750 Accordem.

golasem clown.gifzlosnik.gif

pfff... kredytów na 0% jest sporo na dużo lepsze auta

HanYs

Napisano

> golasem

> pfff... kredytów na 0% jest sporo na dużo lepsze auta

> HanYs

Po paru przemyśleniach myślę, że wezmę leasing w przyszłości. Muszę porozmawiać ze znajomym, niezależnym znawcą, który mi wyjaśni co i jak zrobić no i kiedy ew. przejść na leasing. Myślę o tej CR-V ewentualnie o pozostanie w stadzie Chevy i pójściu w stronę albo Cruze (mniejsze płatności miesięczne) albo Equinox (podobne do obecnych płatności miesięczne, ale bez bólu głowy o los auta po 3-4 latach).

Napisano

> Po paru przemyśleniach myślę, że wezmę leasing w przyszłości. Muszę porozmawiać ze znajomym,

> niezależnym znawcą, który mi wyjaśni co i jak zrobić no i kiedy ew. przejść na leasing.

sam sobie policz klik klik

moim zdaniem lease opłaca się tylko jeśli masz firmę

>, ale bez bólu

> głowy o los auta po 3-4 latach).

o jakim bólu piszesz ? icon_eek.gif oddajesz auto w trade i bierzesz nowy , nie ma żadnego problemu zlosnik.gif

HanYs

Napisano

> sam sobie policz klik klik

Dzięki!!! Super. O ile to jest wiarygodne źródło liczb - wygląda, że nie pomylę się, jeśli wezmę tego CR-V. No i oczywiście mistrzowską kwotę wyciągnę przy nowej Elantrze, która bardzo mi się podoba.

> moim zdaniem lease opłaca się tylko jeśli masz firmę

Mam "kieszonkowe" na samochód - w tym przypadku mogę opłatę leasingu odliczyć od kwoty do opodatkowania. Na rok - to zawsze parę groszy. Odliczam już teraz zaś mile na dojazdy wg stawki IRS...

> o jakim bólu piszesz ? oddajesz auto w trade i bierzesz nowy , nie ma żadnego problemu

Taaa... Nie powinno, a jednak boli. grinser006.gif

Sam nie wiem. Teraz płacę niecałe $400, a mógłbym płacić np. $250 i jeszcze odliczać od kwoty do opodatkowania... Mógłbym też płacić $450 albo i $600, ale za duuużo lepsze autko. Generalnie w tej chwili patrzę za czymś, co za bardzo nie traci na wartości albo - z drugiej strony - bardzo traci w pierwszym roku i wziąć takie auto używane ale z wyższej nieco klasy. Myślałem np. o Genesisie 3.8 z pakietem premium (sedan, rzecz jasna). Albo o jakimś używanym BMW np. 2-letnim 530xi.

> HanYs

Napisano

> Dzięki!!! Super. O ile to jest wiarygodne źródło liczb - wygląda, że nie pomylę się, jeśli wezmę

> tego CR-V. No i oczywiście mistrzowską kwotę wyciągnę przy nowej Elantrze, która bardzo mi się

> podoba.

weź pod uwagę ,że w umowie może być jakiś hak ,bo zero wpłaty i tak niskie raty przy lease są coś za bardzo optymistyczne hmm.gif

HanYs

Napisano

> weź pod uwagę ,że w umowie może być jakiś hak ,bo zero wpłaty i tak niskie raty przy lease są coś

> za bardzo optymistyczne

> HanYs

No właśnie tego się nieco obawiam, bo przecież cudów nie ma i banki nagle nie będą ludziom wciskać kasy w promocji.

Znajoma w poniedziałek odebrała Equinoxa LS AWD z miesięcznymi opłatami ok. $360 z wpłatą wstępną ok. $1000 na 39 miesięcy bodajże i z limitem 10,000 mil na rok. Jak dla mnie - sporo za mało. Więc pewnie trzeba będzie myśleć o innych opcjach. Chyba, że mi ktoś da leasing na 15k mil za znośne pieniądze.

Napisano

> No właśnie tego się nieco obawiam, bo przecież cudów nie ma i banki nagle nie będą ludziom wciskać

> kasy w promocji.

podrzucę ci jeszcze jeden link wink.gifjakiś tekst

> Znajoma w poniedziałek odebrała Equinoxa LS AWD z miesięcznymi opłatami ok. $360 z wpłatą wstępną

> ok. $1000 na 39 miesięcy bodajże i z limitem 10,000 mil na rok. Jak dla mnie - sporo za mało.

> Więc pewnie trzeba będzie myśleć o innych opcjach. Chyba, że mi ktoś da leasing na 15k mil za

> znośne pieniądze.

według mnie limit mil to pętla na szyi wink.gifzlosnik.gifhehe.gif

HanYs

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.