Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Lusterka elektr. Zamienniki

Featured Replies

Napisano

Na Allegro jest mnóstwo zamienników lusterek z elektr. regulacją +podgrzewanie za przystępną cenę 60zł. sztuka.

Cieszą się one dużą sprzedażą.

Ponieważ mam manualne a skompletowałem instalację, noszę się z zamiarem kupna tych zamienników.

Ale mam pewne obiekcje:

czy będą pasowały dostępne wkłady - ponieważ znalazłem na Allegro silniczki "Mropel" ktore mogą być w tych zamiennikach a mocowania wkładów są inne niż oryginałów.

W przypadku potrzeby wymiany lustra będzie problem.

Czy ktoś z forumowiczów przerabiał już ten temat?

Napisano

Ja przerabiałem częściowo. Zastanawiałem się, co lepiej kupić:

- oryginalną nakładkę do malowania za 80 zł w ASO i dać do malowania za nie wiem ile, ale duzo

- uzywaną nakładkę oryginalną z Allegro za 50 z przesyłką i pomalować samemu za ok. 40 zł (co zrobiłem, bo zostały mi jeszcze wszystkie 3 lakiery)

- kupić całe lusterko zamiennik z nakładką do pomalowania za 60 zł i sprzedać stare na Allegro

Tę ostatnią wersję koledzy z fotum stanowczo potępili zwierdząc, że zamienniki trzepocą podczas jazdy, że lepszy oryginał.

Część druga: wymieniałem wkład do lustra prawego, kupiłem w hurtowni zamiennik za 19 zł i mocowanie + wtyczka do grzałki pasowało (pełna elektryka - sterowanie + grzanie).

Moja rada: kup na Allegro oryginalne elektryczne GM uzywki, a ze swoich przełóż do nich lakierowane nakładki. Zakupione nakładki sprzedaj na Allegro. Często sprzedają lusterka GM bez nakładek - bardzo tanio.

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.