Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problemy z zamarzającymi drzwami

Featured Replies

Napisano

witam

w tym roku drzwi ciągle płatają mi figle, a dokładnie chodzi o drzwi kierowcy oraz pasażera. Pozostałe otwiarają sie bez zadnego problemu. Sprawa wygląda tak ze jak złapie nawet lekki mrozik to drzwi nie da sie otworzyć. Mam centralny zamek na pilota, wszystkie zamki sie otwierają ale jak ciągne za klamkę się nie otwierają. Kupiłem w spraju jakiś smar do uszczelak bo myślałem ze to one zamarzają... no ale bez efektu.

Proszę pomóżcie bo męczące jest każdorazowa gimnastyki i wsiadanie przez tylne drzwi

dotyczy to golfa III z 97roku

Napisano

> witam

> w tym roku drzwi ciągle płatają mi figle, a dokładnie chodzi o drzwi kierowcy oraz pasażera.

> Pozostałe otwiarają sie bez zadnego problemu. Sprawa wygląda tak ze jak złapie nawet lekki

> mrozik to drzwi nie da sie otworzyć. Mam centralny zamek na pilota, wszystkie zamki sie

> otwierają ale jak ciągne za klamkę się nie otwierają. Kupiłem w spraju jakiś smar do uszczelak

> bo myślałem ze to one zamarzają... no ale bez efektu.

> Proszę pomóżcie bo męczące jest każdorazowa gimnastyki i wsiadanie przez tylne drzwi

> dotyczy to golfa III z 97roku

wyjąc zamek , umyc , dobrze wysuszyc i przesmarowac dobrym silikonem w spreju i po sprawie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

a jak dobrać się do tego zamka bo nie wyciągałem go nigdy?

Napisano

> a jak dobrać się do tego zamka bo nie wyciągałem go nigdy?

polecam poszukać na forum vw.golf.pl

pozdrawiam

Napisano

> a jak dobrać się do tego zamka bo nie wyciągałem go nigdy?

musisz sciagnac tapicerke i bedziesz wszystko juz widział co i jak ,poszukaj na forum golfa tak jak pisze kolega waytogo.gif

Napisano

miałem ten problem z drzwiami kierowcy - pomogło użycie spraju silikonowego. Psikałem tylko od zewnątrz, bez zdejmowania tapicerki.

Napisano

Koledze chodzi o przymarzanie drzwi to uszczelek czy o zamarzanie zamków?

Bo jak o drzwi to wysmarować uszczelki albo wazeliną techniczną ewentualnie jakimś specyfikiem z marketu.

A jezeli masz jeszcze o góry taką jakby gąbkową uszczelke to ona chłonie wodę i czesto przymarza,rownięż dobrze ją wysmaruj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.