Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przekaźnik?

Featured Replies

Napisano

Witam! Kolejny problem z moją "szesnastką". Otóż dziś podjechałem na stacje, zatankowałem samochód i wróciłem pod dom - samochód zapalił bez problemu. 15 minut później chciałem zaprowadzić go do garażu i już nie odpalił - cyka tylko przekaźnik pompy paliwa (taka biała duża kostka) i pompa nie podaje paliwa - nie słychać aby się włączała. Wszystko to dzieje się na zapłonie - przy próbie zakręcenia rozrusznikiem pojawia się dźwięk... pracującej pompy paliwa :/ ma ktoś jakikolwiek pomysł co to może być?

Napisano

cyka Ci tylko przekaźnik pompki czy kompa też?

ja miałem ostatnio z tym problem,cykały przekaźniki po przekręceniu stacyjki,nie chciał odpalać,paliwa nie podawał a pompka chodziła.

na krótko podałem napięcie do przekaźnika pompki to zagadał.

później rozebrałem instalację,poskładałem na nowo,to cykały przekaźniki ale odpalał.

dwa tygodnie temu wymieniłem instalację z komory silnika,ktora idzie do wtrysku,cewek,kompa,przekaźników kompa i pompki,od tamtej pory auto działa juz jak trzeba.

przegniły mi kable w instalacji i nie łączyło.czasem zapalała mi sie marchewa w trakcie jazdy(zazwyczaj po wyjeździe z ciepłego miejsca na dwór,w zimę),wtedy auto przerwało.

może te objawy Ci pomogą w rozwiązaniu zagadki,pozdro:)

edit: u mnie objawy pojawiły się nagle-przejechałem 700km,postawiłem auto,później chciałem odpalić i już była kapa

Napisano

u mnie też był problem tego rodzaju pompa działała a samochód nawet nie odpalił. okazało się że nie podawała paliwa a ja szukałem i dojść nie mogłem ocb. a wystarczyło wymienić pompe paliwa.

Napisano

> Witam! Kolejny problem z moją "szesnastką". Otóż dziś podjechałem na stacje, zatankowałem samochód

> i wróciłem pod dom - samochód zapalił bez problemu. 15 minut później chciałem zaprowadzić go

> do garażu i już nie odpalił - cyka tylko przekaźnik pompy paliwa (taka biała duża kostka) i

> pompa nie podaje paliwa - nie słychać aby się włączała. Wszystko to dzieje się na zapłonie -

> przy próbie zakręcenia rozrusznikiem pojawia się dźwięk... pracującej pompy paliwa :/ ma ktoś

> jakikolwiek pomysł co to może być?

ja bym zaczoł od masy wiązki silnikowej biglaugh.gif

i w zasadzie na tym skonczył grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ja bym zaczoł od masy wiązki silnikowej

> i w zasadzie na tym skonczył

ja właśnie zacząłem od mas... ale na tym nie skończyłem bo wszystkie sprawdziłem, przeczyściłem i dalej dupa confused.gif

Napisano
  • Autor

> ja właśnie zacząłem od mas... ale na tym nie skończyłem bo wszystkie sprawdziłem, przeczyściłem i

> dalej dupa

zrobione ok.gif teraz kolejny problem - pompa działa, wszystko wydaje się być okej ale rozrusznik nie kręci frown.gif przy próbie rozruchu jest tylko "pyk" przygasają kontrolki na czas trzymania kluczyka w pozycji rozruch a po odpuszczeniu ponownie świecą pełną mocą confused.gif

Napisano

> zrobione teraz kolejny problem - pompa działa, wszystko wydaje się być okej ale rozrusznik nie

> kręci przy próbie rozruchu jest tylko "pyk" przygasają kontrolki na czas trzymania kluczyka w

> pozycji rozruch a po odpuszczeniu ponownie świecą pełną mocą

bieresz młotek i jeb ci*l d*p w rozrusznik 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> bieresz młotek i jeb ci*l d*p w rozrusznik

tak zrobiłem i zaskoczył ok.gif ale zwykłe "ciul dup" nie pomagało, potrzebna była potężna barbóra żeby go ruszyć zlosnik.gif dzięki ok.gif

Napisano

> tak zrobiłem i zaskoczył ale zwykłe "ciul dup" nie pomagało, potrzebna była potężna barbóra żeby

> go ruszyć dzięki

no to teraz tylko czekaj aż znowu się zawiesi wink.gif

Napisano
  • Autor

> no to teraz tylko czekaj aż znowu się zawiesi

oj nie nie zeby.GIF nówka sztuka już założona zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.