Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana 5os na 7os

Featured Replies

Napisano

Wystarczy przerobienie i wizyta na SKP, czy jakaś dłuższa ścieżka? Auto w pewnej opcji wyposażenia nie występuje w 7os. niewiem.gif

Napisano

> Wystarczy przerobienie i wizyta na SKP, czy jakaś dłuższa ścieżka? Auto w pewnej opcji wyposażenia

> nie występuje w 7os.

Dokładasz siedzenia z pasami i zagłówkami, skp i wydział komunikacji. Do WK musisz mieć fakturę za montaż siedzeń.

Napisano

> Dokładasz siedzenia z pasami i zagłówkami, skp i wydział komunikacji. Do WK musisz mieć fakturę za

> montaż siedzeń.

W seju też tak to wygląda? rotfl.gif

Wszystkiego najlepszego... ok.gif

Napisano

> W seju też tak to wygląda?

Nie wiem jak w seju, wczoraj to przerabiałem w patrolu, z 2 na 5 (fabrycznie występowały i 5 i 7os). Diagnosta powiedział, że przy takiej zmianie musi być też faktura z montażu...

> Wszystkiego najlepszego...

Dzięki zlosnik.gif

Napisano

> Wystarczy przerobienie i wizyta na SKP, czy jakaś dłuższa ścieżka? Auto w pewnej opcji wyposażenia

> nie występuje w 7os.

Sprowadziłem auto które występowało jako 5 i 8 osobowe. W niemieckim dowodzie było wbite 5 osób. Kupiłem komplet dodatkowych foteli diagnoście zapłaciłem za dodatkowy przegląd. Żadnych faktur nikt nie chciał.

Napisano

> Sprowadziłem auto które występowało jako 5 i 8 osobowe. W niemieckim dowodzie było wbite 5 osób.

> Kupiłem komplet dodatkowych foteli diagnoście zapłaciłem za dodatkowy przegląd. Żadnych faktur

> nikt nie chciał.

diagnosta faktur nie wymaga. jedynie może zarządać WK

Napisano
  • Autor

> diagnosta faktur nie wymaga. jedynie może zarządać WK

WK wystarczy nawet nie FV, a zwykłe zaświadczenie o zmianie przeznaczenia pojazdu (czy jak to zwą). Tak przynajmniej było z 4-os kratkowozu na 5-os osobowóz. Pytanie, czy z 5od - 7os też to przejdzie? niewiem.gif

Napisano

> Pytanie, czy z 5od - 7os też to

> przejdzie?

Nie wiem czy Ci to pomoże ale gdy kupowałem Tourana był zarejestrowany na 5 os. Fabrycznie jest przystosowany do przewozu 7 osób więc pojechałem na stacje diagnostyczną, zrobiłem przegląd , wydali zaświadczenie o przystosowaniu do przewozu 7os. i z tym pojechałem do WK zarejestrować auto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.