Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Padły zegary :|

Featured Replies

Napisano

Witam,

Stilo chyba się obraziło i nie chce współpracować z nową właścicielką (moja dziewczyna kupiła sobie ode mnie Stilona) - dzisiaj wymieniłem jej akumulator gdyż ten padł przez zimie i nie szło go nawet naładować. Ale do rzeczy, po przekręceniu kluczyka, świeci tylko lampka od niezapiętych pasów i ta dioda co sprawdza obecność pasażera na fotelu prawym pomruga jak to zawsze i gaśnie.

Jest też napis "city" ale nie znika po naciśnięciu "City" i zegarek stoi na 00:00.

Reszta dead, czasami tylko zdarzy się ze wskazówki chcą się przetestować (tak jak zawsze po przekręceniu kluczyka) ale po sekundzie znowu cisza i spokój... spotkaliście się z czymś takim?

P.S Stilo stało ładne 2 tygodnie bez odpalania...

Wieczorem podłączę kompa i spróbuję się podłączyć do tego urządzenia i zobaczyć czy nie ma tam błędów...

Ale za wszelkie sugestie jestem wdzięczny 270751858-jezyk.gif

P.S.S możne to być nie do końca przepalony bezpiecznik?:>

Sprawdziłem w instrukcji F37 i F52 z tego co pamiętam, sprawdzę je później.

Napisano

> Witam,

> Stilo chyba się obraziło i nie chce współpracować z nową właścicielką (moja dziewczyna kupiła sobie

pewnie wilgoc na zegarach

wyjac

przemyc jakims srodkiem typu IPA

zalozyc

byly juz takie tematy

Napisano
  • Autor

> byly juz takie tematy

Zgadza się wink.gif pewnie wilgoć, zszedłem niedawno i wszystko wróciło do normy smile.gif Temat do zamknięcia 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Zgadza się pewnie wilgoć, zszedłem niedawno i wszystko wróciło do normy Temat do zamknięcia

Imo rozbierz wyczysc bo zostawienie tego moze skutkowac calkowitym padem zegarow old.gif

Napisano

> Imo rozbierz wyczysc bo zostawienie tego moze skutkowac calkowitym padem zegarow

tym bardziej, że wyjęcie i rozebranie zegarów to kaszka z mleczkiem. jedna z banalniejszych akcji w stilo 270635636-JUMP2.gif

Napisano

Witam!

> tym bardziej, że wyjęcie i rozebranie zegarów to kaszka z mleczkiem. jedna z banalniejszych akcji w

> stilo

No nie powiedzialbym...

U mnie skonczylo sie na wymianie..

Przy probie zdjecia wskazowek mechanizmy sie po prostu...rozlecialy.

Nie wiem jak je wladaja, ale po obejrzeniu jednego mechanizmu w srodku nie dziwie sie ze sa takie delikatne...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.