Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koniec sprzedaży Lacetti

Featured Replies

Napisano

Witam,

odwiedziłem dziś salon Chevroleta i uzyskałem wiadomość j.w.

Pzdr.

edycja: dopiszę - nie wiem czy to dobra polityka GM, w ten sposób powstała luka pomiędzy Aveo, a Cruze.

Napisano

Już w ub. roku mówili mi w salonie, że to koniec sprzedaży. Wtedy jeszcze sprzedawca przebąkiwał, że być może zostanie kombi jeszcze przez chwilę...

Napisano

> nie wiem czy to dobra polityka GM,

Wydaje mi się dość spójna - pozbywamy się konstrukcji ex-Daewoo.

W zasadzie z minimalnym rodowodem Daewoo pozostaje Captiva, reszta jest już GM.

Napisano
  • Autor

> Wydaje mi się dość spójna - pozbywamy się konstrukcji ex-Daewoo <

Witam,

wiesz, klient w salonie, kupując samochód tej klasy raczej liczy pieniądze, a historia, albo go nie interesuje, albo nie bierze jej pod uwagę smile.gif. To oczywiście nie znaczy, że Daewoo produkowało złe samochody.

Pzdr.

Napisano

> wiesz, klient w salonie, kupując samochód tej klasy raczej liczy pieniądze,

Myślę, że GM też liczy pieniądze. Po prostu teraz auta ze znaczkami chevroleta będą złożone w całości z klocków wyjętych z szuflad GM.

Auta ex-Daewoo miały jakąś część rozwiązań stosowanych wyłącznie w Daewoo.

Napisano

> Wydaje mi się dość spójna - pozbywamy się konstrukcji ex-Daewoo.

Ja myślę, że po prostu skończyli go wytwarzać.

Na koreańskiej stronie nie ma już wśród oferowanych modeli Daewoo Lacetti-Ex, jak nazywało się Lacetti po wprowadzeniu do sprzedaży Lacetti Premiere, czyli Cruze'a.

Napisano

> Witam,

> odwiedziłem dziś salon Chevroleta i uzyskałem wiadomość j.w.

> Pzdr.

> edycja: dopiszę - nie wiem czy to dobra polityka GM, w ten sposób powstała luka pomiędzy Aveo, a

> Cruze.

Jaka luka przeciez cruze to nastepca lacetti. Zaraz bedzie cruze hb zlosnik.gif

ChevroletCruze_HB5_Show_Car_266930.damimg.refattrib-imageref.w_500.jpg

Napisano
  • Autor

> Jaka luka przeciez cruze to nastepca lacetti. Zaraz bedzie cruze hb <

Witam,

widzę, że się śmiejesz smile.gif, więc domyślasz się, że chodzi mi oczywiście o lukę cenową. Pomiedzy Lacetti z klimą, a Cruze z klimą jest ok. 13 tys. różnicy.

Pzdr.

Napisano

> Pomiedzy Lacetti z klimą, a Cruze z klimą jest ok. 13 tys. różnicy.

No cóż, nie po to wprowadza się nowy model, żeby na nim mniej zarabiać.

Może trochę dziwić, że nie zrobią tego co robi skoda - czyli pozostawienie starego modelu w ofercie dla biedniejszych klientów, choć jest astra classic, więc może rzeczywiście idzie o to, że astra jest składana z klocków GM, i nie trzeba utrzymywać produkcji klocków Daewoo.

Napisano

> Witam,

> widzę, że się śmiejesz , więc domyślasz się, że chodzi mi oczywiście o lukę cenową. Pomiedzy

> Lacetti z klimą, a Cruze z klimą jest ok. 13 tys. różnicy.

> Pzdr.

Ale wyposazenie lepsze + silnik 1.6 zamiast 1.4. IMO jakby wprowadzili wersje cruza z ubozszym wyposazeniem to cena podobna. Ale powoli nawet w PL nikt takich samochodow nie chce kupowac.

Napisano

> No cóż, nie po to wprowadza się nowy model, żeby na nim mniej zarabiać.

> Może trochę dziwić, że nie zrobią tego co robi skoda - czyli pozostawienie starego modelu w ofercie

> dla biedniejszych klientów, choć jest astra classic, więc może rzeczywiście idzie o to, że

> astra jest składana z klocków GM, i nie trzeba utrzymywać produkcji klocków Daewoo.

To nie o to chodzi. PRzeciez nawet w nazwie maja GMDAT ( daewoo and technlogy). Teraz po prostu jest globalne myslenie. Wiec skoro jest astra classic to po co jeszcze lacetti classic. Wiec mamy cruza przyzwoice wyposazaony ale duuuuuuuuuuuuuuuuzo tanszy od astry IV. I astra dla bogatszych grinser006.gif

Napisano

> Wiec skoro jest astra classic to po co jeszcze lacetti classic.

Żeby powalczyć z Dacią. Popatrzyłem z ciekawości na cennik i wyszło mi że astra classic wcale nie jest tania - wychodzi na poziomie cruze'a, więc nie bardzo widzę sens jej kupowania, szczególnie jak wejdzie cruze htb.

Napisano

> Żeby powalczyć z Dacią. Popatrzyłem z ciekawości na cennik i wyszło mi że astra classic wcale nie

> jest tania -

Sens jest taki, że sprzedają do flot za inne pieniądze grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.