Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pęknięta chłodnica

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Dziś pękła mi chłodnica w uniaczu już trzeci raz i to w tym samym miejscu, dwa razy lutowałem i teraz ten cały lut odszedł od pęknięcia i już nie wiem czy ją lutować na nowo czy kleić, może macie jakieś dobre rady jak to zrobić żeby nie ciekła żeby jakoś zakleić przypomnę że to jest chłodnica uno 1.7d 1997rok produkcji

Napisano

Na twoim miejscu szukał bym nowej, jak trzeci raz w jednym miejscu pęka to musi być coś nie tak nie sądzisz?

Napisano
  • Autor

no niby masz rację raz to źle zlutowałem to mój błąd był ale drugim nawet dobrze i tak było jakieś 3 miesiące a jakby skleić poxipolem będzie to trzymało?? bo nawet nie mam jak kupić nowej chłodnicy bo trzeba zamawiać a dopiero na poniedziałek by była a mi samochód na weekend jest potrzebny

Napisano

Jak mi poleciała w toyocie też próbowałem poxipol-em ale szybko jechałem po nową, zw wysoka temperatura i ciśnienie. Poxipol po przejechaniu kilku kilometrów robił się jak plastelina.

Zadzwoń do tych gości ja u nich kupowałem do toyki i mieli taniej niż w sklepie po rabatach (na warsztat kumpla). link

Napisano

jeśli jest taka sama jak w Punto 1.7 D to mogę wysłac Ci swoją, sprawna była ok.gif

Napisano

kit motoryzacyjny dwuskładnikowy dał radę u mnie w nagrzewnicy - 2 rok działa smile.gif

Napisano
  • Autor

za chwile zadzwonie może coś się uda tyle że znowu problem bo nawet jak mi kurier przywiezie to dopiero na poniedziałek wtorek:(

Napisano

> jeśli jest taka sama jak w Punto 1.7 D to mogę wysłac Ci swoją, sprawna była

Tak wygląda wg. aledrogo chłodnica do 1.7d jakiś tekst

Napisano

> za chwile zadzwonie może coś się uda tyle że znowu problem bo nawet jak mi kurier przywiezie to

> dopiero na poniedziałek wtorek:(

No tak, ale dziś lub jutro to jedynie giełdy cię ratują.

Napisano
  • Autor

jade jeszcze dzis brata seatem do zamościa to może coś tam znajdę

Napisano

> jade jeszcze dzis brata seatem do zamościa to może coś tam znajdę

Obyś coś znalazł waytogo.gif

Napisano

> Tak wygląda wg. aledrogo chłodnica do 1.7d jakiś tekst

to jest tylko do 1,3 d - do 1,7 jest dużo cieńsza - z grubszą może byc problem - pompa wtryskowa jest dosć blisko chłodnicy.

pozdr

Napisano

> Witam wszystkich. Dziś pękła mi chłodnica w uniaczu już trzeci raz i to w tym samym miejscu, dwa

> razy lutowałem i teraz ten cały lut odszedł od pęknięcia i już nie wiem czy ją lutować na nowo <ciach>

U mnie w ciągniku zlosnik.gif sytuacja była podobna - ciekło w jednym miejscu, lutowanie nie pomagało. Skleiliśmy ją czymś takim i już kilka lat wytrzymało waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> to jest tylko do 1,3 d - do 1,7 jest dużo cieńsza - z grubszą może byc problem - pompa wtryskowa

> jest dosć blisko chłodnicy.

> pozdr

mam i do 1.3d chłodnice została mi ze starego silnika i była dobra tylko ktoś coś na nią rzucił i przedziurawiła się ide zaraz tą swoja spróbuje skleić bo nic nie znalazłem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.