Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy ktos zmienial fabryczne radio z nawi na niefabryczne?

Featured Replies

Napisano

Teraz w tym radiu z nawi mam ustawienia kompa. Czy ja je odlacze to te ustawienia przeskocza mi do menu na lewo od kierownicy przy swiatlach przeciwmgielnych? Czy po prostu strace je bezpowrotnie. Chce radio wymienic i nie wiem jak to bedzie.

I drugie pytanie: Czy bede potrzebowac numer kodu radia jesli je odlacze od auta i potem stwierdze ze jednak chce je spowrotem podlaczyc?

Pozdro

Napisano

> Teraz w tym radiu z nawi mam ustawienia kompa. Czy ja je odlacze to te ustawienia przeskocza mi do

> menu na lewo od kierownicy przy swiatlach przeciwmgielnych? Czy po prostu strace je

> bezpowrotnie. Chce radio wymienic i nie wiem jak to bedzie.

Dobre pytanie.... Nie znam odpowiedzi dla Cromy ... to znaczy znam ale dla Stilo - Brak oryginalnego navi u Abartha powodował, ze nie można było zmienić ustawień ....

Jak jest w Cromie nie mam pojęcia.... a tak na marginesie czy obecnie masz sterowane z lewej strony i czy masz możliwość zmiany daty, godziny, zamków itp?

> I drugie pytanie: Czy bede potrzebowac numer kodu radia jesli je odlacze od auta i potem stwierdze

> ze jednak chce je spowrotem podlaczyc?

> Pozdro

Nie ... radio jest cały czas przypiane do auta... w BC można je ponownie podłaczyć

Napisano
  • Autor

> Dobre pytanie.... Nie znam odpowiedzi dla Cromy ... to znaczy znam ale dla Stilo - Brak

> oryginalnego navi u Abartha powodował, ze nie można było zmienić ustawień ....

> Jak jest w Cromie nie mam pojęcia.... a tak na marginesie czy obecnie masz sterowane z lewej strony

> i czy masz możliwość zmiany daty, godziny, zamków itp?

Aktualne nie mam mozliwosci zmiany godziny w menu. Menu po lewej jest nieuzywane. moge tylko wejsc i wyjsc ( nie ma zadnych opcji innych).

> Nie ... radio jest cały czas przypiane do auta... w BC można je ponownie podłaczyć

Ok czyli po prostu zrobie probe, odlacze seryjne radio i zobacze czy bede mial kompa po lewej smile.gif

Napisano

> Aktualne nie mam mozliwosci zmiany godziny w menu. Menu po lewej jest nieuzywane. moge tylko wejsc

> i wyjsc ( nie ma zadnych opcji innych).

Ale to co opisujesz jest tylko na postoju jak rozumiem.... to by znaczyło,że jest identycznie jak w STILO....

> Ok czyli po prostu zrobie probe, odlacze ser

yjne radio i zobacze czy bede mial kompa po lewej

Nie wiem czy nowy FiatECUScaner tego nie umozliwi...

Napisano
  • Autor

Jak mam podpiete fabrycze radio to nie mam zadnych opcji w menu kompa. Jutro sprobuje odpiac radio fabryczne i zobacze czy se jakies opcje pojawia

Napisano

> Dobre pytanie.... Nie znam odpowiedzi dla Cromy ... to znaczy znam ale dla Stilo - Brak

> oryginalnego navi u Abartha powodował, ze nie można było zmienić ustawień ....

A jakby po odpięciu navi zrobił osiowanie to może menu po lewej zacznie być aktywne hmm.gif

Napisano

> A jakby po odpięciu navi zrobił osiowanie to może menu po lewej zacznie być aktywne

Całkiem możliwe. hmm.gif .... musisz spróbować aby sie dowiedzieć zlosnik.gif

Napisano

> Całkiem możliwe. .... musisz spróbować aby sie dowiedzieć

Trza mieć Crome grinser006.gif choć zobaczę w Stilo czy po osiowaniu klimy auto zniknie ze spisu centralek radio fabryczne którego już nie mam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.