Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Leon brak świateł drogowych

Featured Replies

Napisano

Witam, wychodzac juz z doswiadczenia ze wszystkie auta sie psuja, moje znowu splatalo figla zlosnik.gif

A mianowicie skończyły się długie światła. Rano jadąc w trase zauważyłem, ze nie zawsze mogę włączyć długie światła. Wieczorem już ich nie było wcale.

Podejrzany to przełącznik przy kierownicy bo ponoc lubi sie tam cos upalać. Blenda jest, kierunki są.

Jutro chce kupic ten przelacznik ale gdy jest okazja zastanawiam sie czy nie wziasc takiej z tempomatem. W oplu po zalozeniu takiej manetki i operacji Op-comem tempomat dzialal. Czy tutaj moze byc podobnie czy szkoda zachodu.

Wiec w skrocie czy ktos ma pomysl co ze swiatlami inny niz przelacznik, czy brac manetke z tempomatem gdy do tej pory tego nie bylo i ostatnie czy napewno do wymiany musze zedrzec kierownice?

Napisano

> Witam, wychodzac juz z doswiadczenia ze wszystkie auta sie psuja, moje znowu splatalo figla

> A mianowicie skończyły się długie światła. Rano jadąc w trase zauważyłem, ze nie zawsze mogę

> włączyć długie światła. Wieczorem już ich nie było wcale.

> Podejrzany to przełącznik przy kierownicy bo ponoc lubi sie tam cos upalać. Blenda jest, kierunki

> są.

> Jutro chce kupic ten przelacznik ale gdy jest okazja zastanawiam sie czy nie wziasc takiej z

> tempomatem. W oplu po zalozeniu takiej manetki i operacji Op-comem tempomat dzialal. Czy tutaj

> moze byc podobnie czy szkoda zachodu.

> Wiec w skrocie czy ktos ma pomysl co ze swiatlami inny niz przelacznik, czy brac manetke z

> tempomatem gdy do tej pory tego nie bylo i ostatnie czy napewno do wymiany musze zedrzec

> kierownice?

kiere musisz sciągnąć napewno a jesli chodzi o tempomat to raczej wymiana samej manetki nic nieda zeby działał tempomat

Napisano

Na seat racing czytałem coś o tym. Jak poszperasz to pewnie znajdziesz całego manuala. Co do samej awarii to wskazuje faktycznie na rozsypaną manetkę. Z tego co wiem to do leona są drogie. Ale pasuje z golfa wink.gif

Napisano

> Na seat racing czytałem coś o tym. Jak poszperasz to pewnie znajdziesz całego manuala. Co do samej

> awarii to wskazuje faktycznie na rozsypaną manetkę. Z tego co wiem to do leona są drogie. Ale

> pasuje z golfa

a nawet bardzo drogie, mi powoli pada od wycieraczek (czasami zalacza sie tylna bez powodu) to cena w zaminniki ~500pln'ow, a ponoc wcale te zamienniki niesa takie rewelacyjne oslabiony.gif

Napisano

> a nawet bardzo drogie, mi powoli pada od wycieraczek (czasami zalacza sie tylna bez powodu) to cena

> w zaminniki ~500pln'ow, a ponoc wcale te zamienniki niesa takie rewelacyjne

To wszystko idzie naprawić. Ostatnio swoją regenerowałem. Jak na razie działa lalunia. Byle tylko nic nie połamać i dobrze złożyć wink.gif

Napisano

> To wszystko idzie naprawić. Ostatnio swoją regenerowałem. Jak na razie działa lalunia. Byle tylko

> nic nie połamać i dobrze złożyć

ooooooo to ktoregos czwartku (jak juz bede zmial na uczelni spokoj) podjade na spot i pogadamy grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Na seat racing czytałem coś o tym. Jak poszperasz to pewnie znajdziesz całego manuala. Co do samej

> awarii to wskazuje faktycznie na rozsypaną manetkę. Z tego co wiem to do leona są drogie. Ale

> pasuje z golfa

Na allegro kupiłem używkę obie manetki do świateł i do wycieraczek z kompem za 49zl + wysylka. Wiec dramatu nie ma z cena. Za nowa w salonie nawet sie nie rozgladalem.

Wymienie ta a stara rozbiore i postaram sie naprawic, niestety pogoda nie sprzyja spokojnemu grzebaniu sie przy aucie wiec wymienie a wieczorem przy piwku rozbiore stary i moze uda sie naprawic bedzie w zapasie;]

Napisano
  • Autor

Wczoraj pozna wieczorowa pora gdy wkoncu wrocilem do domu zajalem sie wymiana manetki. Poszlo spranie i szybko czas potrzebny na wymiane to okolo 30minut nie spieszac sie.

Ale popelnilem powazny blad i musze zdierac kierownice raz jeszcze hehe.gif A mianowicie nowy pajak wygladal identycznie tylko byl z Toledo II, wszystko pieknie spasowalo sprawdzilem czy sa swiatla czy dziala komputer i wycieraczki.

Dzis jadac do pracy okazalo sie, ze toledo to sedan i wycieraczki przednie dzialaja tylnia juz nie icon_eek.gif

Naszczescie swiatla sa, a jak zrobi sie cieplo rozbiore pajaka starego i przeloze prawa manetke na moja z leona skromny.gif

.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.