Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z jedynką

Featured Replies

Napisano

Jak już Tomicento zauważył po instalacji na telefonie gps performance telefon nabiera nowego, wartościowego znaczenia. Nie złapałem trakcji na jedynce i przerzuciłem na dwójkę. No prawie bo zgrzytnęło i musiałem poprawić. I od tamtej pory nie mam jedynki. Dźwignia w ogóle nie wchodzi w to miejsce, czuć wyraźny opór. Dopychając drążek w miejsce jedynki i puszczając sprzęgło nic się nie dzieje, nawet żadnego dźwięku. Co zepsułem?

Napisano

3 i 5 wchodzą bez problemu? Jaka skrzynia?

Napisano
  • Autor

> 3 i 5 wchodzą bez problemu? Jaka skrzynia?

Sportasiowa. 3 i 5 wchodzą normalnie. Wszystkie biegi chodzą jak chodziły z tą różnicą, że nie ma jedynki.

Napisano

Pewnie synchronizator buu.gif

Napisano

A wsteczny wchodzi normalnie bez zgrzytu? Zdejmij wybierak na skrzyni i zobacz czy nie skrzywił się taki ten wodzik.

Napisano
  • Autor

> A wsteczny wchodzi normalnie bez zgrzytu? Zdejmij wybierak na skrzyni i zobacz czy nie skrzywił się

> taki ten wodzik.

Wsteczny normalnie.

Na razie nie schodzę do auta. Ktoś mi przy*** i nie chcę iść, oglądać tego i się wkurw...

Napisano

Też tak miałem ze 3-4 razy na sportingowej. Nie weszło 2 i jedynka "zniknęła" (w ogóle nie dało się w to położenie dźwigni przesunąć, jak u ciebie). Z tym, że u mnie po przejechaniu jakiegoś tam odcinka zaczęła wchodzić (z początku bardzo ciężko, później coraz łatwiej i wszystko wracało do normy). Nie wiem co było przyczyną, wybierak i linki były 100% ok.

Napisano
  • Autor

> Też tak miałem ze 3-4 razy na sportingowej. Nie weszło 2 i jedynka "zniknęła" (w ogóle nie dało się

> w to położenie dźwigni przesunąć, jak u ciebie). Z tym, że u mnie po przejechaniu jakiegoś tam

> odcinka zaczęła wchodzić (z początku bardzo ciężko, później coraz łatwiej i wszystko wracało

> do normy). Nie wiem co było przyczyną, wybierak i linki były 100% ok.

To u mnie jeszcze lepiej. Zepsułem jedynkę w pierwszy tydzień po sylwestrze i pojechałem w trasę. Poprosiłem swoją mulher.gif żeby, jak się znajdzie ładniejsze miejsce, przestawiła mój samochód bliżej pod blok. Dzisiaj wsiadłem go przepalić i patrzę a lewarek w przód icon_eek.gif wybiłem na luz, wbiłem znów jedynkę, puściłem sprzęgło i działa ! Wracam do góry i pytam kobity czy była jedynka jak przestawiała auto - mówi, że tak. Cuda?

Napisano

> To u mnie jeszcze lepiej. Zepsułem jedynkę w pierwszy tydzień po sylwestrze i pojechałem w trasę.

> Poprosiłem swoją żeby, jak się znajdzie ładniejsze miejsce, przestawiła mój samochód bliżej

> pod blok. Dzisiaj wsiadłem go przepalić i patrzę a lewarek w przód wybiłem na luz, wbiłem

> znów jedynkę, puściłem sprzęgło i działa ! Wracam do góry i pytam kobity czy była jedynka jak

> przestawiała auto - mówi, że tak. Cuda?

Może blokować się albo synchronizator albo sprzęgło kłowe na piaście.

Napisano

> To u mnie jeszcze lepiej. Zepsułem jedynkę w pierwszy tydzień po sylwestrze i pojechałem w trasę.

> Poprosiłem swoją żeby, jak się znajdzie ładniejsze miejsce, przestawiła mój samochód bliżej

> pod blok. Dzisiaj wsiadłem go przepalić i patrzę a lewarek w przód wybiłem na luz, wbiłem

> znów jedynkę, puściłem sprzęgło i działa ! Wracam do góry i pytam kobity czy była jedynka jak

> przestawiała auto - mówi, że tak. Cuda?

Cudotwórczyni ze mnie zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.