Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Altea 1.6 i LPG

Featured Replies

Napisano

o np. w takim

http://seat.pl/dzial/gielda_uzywanych//index.php?str_menu=4&nr=f7f580e11d00a75814d2ded41fe8e8fe

będzie działać bezproblemowo bo faktycznie tylko o to chodzi bo to że "jeździć" to nie będzie to wiem zlosnik.gif

silnik to vagowski standard czy jakaś seatowska wydumka?

Napisano

> o np. w takim

> http://seat.pl/dzial/gielda_uzywanych//index.php?str_menu=4&nr=f7f580e11d00a75814d2ded41fe8e8fe

> będzie działać bezproblemowo bo faktycznie tylko o to chodzi bo to że "jeździć" to nie będzie to

> wiem

> silnik to vagowski standard czy jakaś seatowska wydumka?

śląsk auto katowice ... facepalm.gif

jak sprawdzają wszystkie auta tak dokładnie jak moje które zostawiałem w rozliczeniu to lepiej poszukać na allegro

o ich jakości i fachowości nie będę wspominał bo już i tak mam wysokie ciśnienie. smirk.gif

Napisano

kolega ma altea z tym silnikiem i nawet to jedzi, na trasie przy duzych V nie bardzo, ale wystarcza.

Ma tez w niej instalke , ale firma autoryzowany przedstawiciel BRC, Sequent 24, tak spartolili robotę, ze nie dziala mu kontrola TCS czy jakos tak i nie umieja sobie z tym poradzic, ponad to od 60 000 km padly tlumiki, pompa wody sie rozsypala, egr i czujnik polozenia walu i pare innych [motyla noga].

W srodku cicho, ale plastiki marnej jakosci, twardo i szaro, na gazie ladnie jezdzi.

Napisano

wiesz co, w warszawie na czerwonych Alteach XL jeździ wawa taxi, dobrze obejrzyj nim kupisz

Napisano

> wiesz co, w warszawie na czerwonych Alteach XL jeździ wawa taxi, dobrze obejrzyj nim kupisz

chciałem to samo powiedzieć - na owiewki spójrz, to znak rozpoznawczy taksówkarza:)

Napisano

> chciałem to samo powiedzieć - na owiewki spójrz, to znak rozpoznawczy taksówkarza:)

znaczy jak sobie i ojcu kupiłem owiewki to jestem taksówkarzem icon_eek.gificon_eek.gif

chyba tak bo w moich poprzednich 4 autach też miałem owiewki facepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.