Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto juz ramki klubowe zalozyl?

Featured Replies

Napisano

No ladnie wygladaja.Michal ile ty masz km do Katowic?

Napisano
  • Autor

> No ladnie wygladaja.Michal ile ty masz km do Katowic?

Do spodka przez Czestochowe mam 92 km, a przez Miasteczko, Piekary, Bytom 84 km smile.gif

Tutaj dokladnie tutaj gdzie strzalka

Napisano

Założyłem na razie tylko z tylu, bo starą połamałem przy parkowaniu(mało miejsca było wink.gif )

Napisano

> Założyłem na razie tylko z tylu, bo starą połamałem przy parkowaniu(mało miejsca było )

Bez foto sie nie liczy zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Bez foto sie nie liczy

Cromka brudna okrutnie i nie wypada pokazywać, ale ramka śliczności jak z salonu zlosnik.gif

Napisano

> Cromka brudna okrutnie i nie wypada pokazywać, ale ramka śliczności jak z salonu

Grunt ze bedzie widac ramke zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Grunt ze bedzie widac ramke

Pojeżdżę trochę, przybrudzi się i będzie pasować do reszty wink.gif

Umyję całość jak zorganizujemy pierwszego spota 20.GIF, ale by to wyglądało tyle Cromek naraz, już 3 to byłaby sensacja w skali kraju,a co dopiero 5 albo nawet 6... icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Napisano

Jak juz kupie,to zorganizujemy spota wink.gif

Napisano
  • Autor

> Pojeżdżę trochę, przybrudzi się i będzie pasować do reszty

> Umyję całość jak zorganizujemy pierwszego spota , ale by to wyglądało tyle Cromek naraz, już 3 to

> byłaby sensacja w skali kraju,a co dopiero 5 albo nawet 6...

No ja ostatnio stalem przy Decathlonie w Czestochowie przy dwoch cromach smile.gif Szok normalnie. Zlot musi byc, Lisek tez dojedzie (bo raczej zrobimy na poludniu)

Napisano

> Jak juz kupie,to zorganizujemy spota

Gratuluję wytrwałości i życzę szczęścia w poszukiwaniach waytogo.gif

Napisano

> No ja ostatnio stalem przy Decathlonie w Czestochowie przy dwoch cromach Szok normalnie.

Ze świecą szukać takich okazji icon_eek.gif

>Zlot musi byc, Lisek tez dojedzie (bo raczej zrobimy na poludniu)

O tak, na południu cieplej i najdłuższa autostrada jest zlosnik.gif

Napisano

> No ja ostatnio stalem przy Decathlonie w Czestochowie przy dwoch cromach Szok normalnie. Zlot musi

> byc, Lisek tez dojedzie (bo raczej zrobimy na poludniu)

Jasne... zlosnik.gif Dwie Cromy obok siebie hehe.gif i twoja 3-cia hehe.gif prędzej uwieze w to, że w totka 6-stke trafiłeś hehe.gif

Latem ( wakacje) zeszłego roku przejechałem 2000 km po Polsce południowej / Czechch i Słowacji i spotkałem jedną .... słownie jedną yikes.gif

Nie mam czasu założyć rameczek.... frown.gif musze na gwałt dzisiaj wymienić klocki hamulcowe z tyłu bo sie czacha.gif .... już tak piszczą .... że wstyd Cromą gdzies wyjechać... przyszedł już komplecik na tył i przód: Ferodo Premier ( prawie 350 zł sick.gif ) więc do dzieła.... hehe.gif dzisiaj bedę sie doktoryzował z Cromy na poziomie tylnych zacisków sick.gif oby to poszło lepiej niz w Stilo frown.gif bo mnie krew zaleje sick.gif przednie zostawie do wiosny .... a może nie zlosnik.gif

A tak na marginesie - zaciski i klocki dla1,9 150-tek sa takie same jak dla 2,4 200 KM ( tarcze maja 305 mm średnicy z przodu ) i całkiem inne od tych w 120-tkach

Już nie wspomne o dodatkowej grzałce do podgrzewania... którą to montuję już miesiąc.... zaraz przyjdzie lato zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jasne... Dwie Cromy obok siebie i twoja 3-cia prędzej uwieze w to, że w totka 6-stke

Jedna byla srebrna taka jak moja, stanalem obok niej. A druga stala jakies 20 metrow dalej smile.gif Brazowa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.