Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana wahacza

Featured Replies

Napisano

witam.

mam pytanie w sprawie wymiany przedniego wahacza, podczas odkręcania śrub obejmy tylnego mocowania wahacza zaczeły sie okręcać i da sie ich wykręcić, czy jest mozliwośc dostania się do tych śrub (od wnętrza samochodu)

Napisano

> witam.

> mam pytanie w sprawie wymiany przedniego wahacza, podczas odkręcania śrub obejmy tylnego mocowania

> wahacza zaczeły sie okręcać i da sie ich wykręcić, czy jest mozliwośc dostania się do tych

> śrub (od wnętrza samochodu)

Da ale niestety musisz dziurawic podłoge I teraz albo przyspawasz ta oryginalna nakretke jesli dysponujsze spawarka albo obcinasz szlifierka katowa stara śrube zakładasz nowa od góry dajsze nakretke albo na odwrót i skręcasz innej możliwosci nie ma no chyba ze ktos zna ja robiłem w ten sposób

Napisano

> Da ale niestety musisz dziurawic podłoge I teraz albo przyspawasz ta oryginalna nakretke jesli

> dysponujsze spawarka albo obcinasz szlifierka katowa stara śrube zakładasz nowa od góry dajsze

> nakretke albo na odwrót i skręcasz innej możliwosci nie ma no chyba ze ktos zna ja robiłem w

> ten sposób

Dokładnie miałem to samo z prawej strony tylko ze u mnie cięta była podłoga od wnętrza samochodu ta nakrętka została obspawana i ma być podobno nie do zdarcia. smile.gif

Napisano

> Dokładnie miałem to samo z prawej strony tylko ze u mnie cięta była podłoga od wnętrza samochodu ta

> nakrętka została obspawana i ma być podobno nie do zdarcia.

a gdzie bys chciał ciac? jak nei od wnetrza ? przeciez diur w podłuznicy robic nie bedziesz

Napisano

Niebawem mnie również czeka wymiana wahaczy z przodu i trochę mnie to przeraziło co tu przeczytałem sick.gif macie jakieś wskazówki jak można uniknąć takiego zonka?

Napisano

> Niebawem mnie również czeka wymiana wahaczy z przodu i trochę mnie to przeraziło co tu przeczytałem

> macie jakieś wskazówki jak można uniknąć takiego zonka?

pare dni temu kreciłem te sróbki w sc z 2000 poszły bez napinki

Napisano

Bo śruby to trzeba umieć odkręcać zlosnik.gif

Wleć kiedys to Ci pomoge waytogo.gif

Napisano

> Bo śruby to trzeba umieć odkręcać

zupełnie nie wiem jak to możliwe, że mi to klucz sam z ręki wypada grinser006.gif

> Wleć kiedys to Ci pomoge

ok.gif thx jakby coś to sie odezwe poki co wahacze leża a ja zbieram motywacje

mój SC jest własnie z 2000, więc jest nadzieja wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.