Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie techniczne o poduszki pneumatyczne

Featured Replies

Napisano

U mnie w firmie poruszam się sprzętem takim jak ten:

1317-kazja.jpg

I czy to normalne że jak zostawiam sprzęt o 16-17 to do 7-8 rano poduszki są absolutnie puste?

Drugi sprzęt w firmie nie ma poduszek w ogóle, a się nie znam to pytam. zlosnik.gif

PS. JEst ktoś w stanie podać jakiś konkretny model jaki to jest, bo nie bardzo umiem znaleźć. zlosnik.gif

Napisano

> U mnie w firmie poruszam się sprzętem takim jak ten:

> I czy to normalne że jak zostawiam sprzęt o 16-17 to do 7-8 rano poduszki są absolutnie puste?

Wszystko zalezy od szczelnosci ukladu pneumatycznego w samochodzie, w Manie z 2009 roku nie musze dopompowywac powietrza po 24 godzinach postoju a w Renowce z 1997 musze pompowac powietrze po 3 godzinach postoju.

> Drugi sprzęt w firmie nie ma poduszek w ogóle, a się nie znam to pytam.

> PS. JEst ktoś w stanie podać jakiś konkretny model jaki to jest, bo nie bardzo umiem znaleźć.

Napisano
  • Autor

> Wszystko zalezy od szczelnosci ukladu pneumatycznego w samochodzie, w Manie z 2009 roku nie musze

> dopompowywac powietrza po 24 godzinach postoju a w Renowce z 1997 musze pompowac powietrze po

> 3 godzinach postoju.

Czyli tak jak podejrzewałem, coś gdzieś ucieka.

Napisano

> Czyli tak jak podejrzewałem, coś gdzieś ucieka.

Ale nie bój żaby to standard hehe.gif

Napisano

> Czyli tak jak podejrzewałem, coś gdzieś ucieka.

Poki sprezarka nadaza dopompowac nie jest zle grinser006.gif

Im starszy samochod tym wiecej masz wyciekow, u mnie byly pracodawca z oszczednosci zamiast wymienic poduszki bo juz pojawily sie drobne przetarcia na poduszkach, pojechal do magika i zmienil wysokosc poduszek aby zalamania poduszek byly w innych miejscach, co z tego ze samochodem wozilo jak by byl zaladowany po sufit ale oszczednosci jakie.

Napisano

> Poki sprezarka nadaza dopompowac nie jest zle

> Im starszy samochod tym wiecej masz wyciekow, u mnie byly pracodawca z oszczednosci zamiast

> wymienic poduszki bo juz pojawily sie drobne przetarcia na poduszkach, pojechal do magika i

> zmienil wysokosc poduszek aby zalamania poduszek byly w innych miejscach, co z tego ze

> samochodem wozilo jak by byl zaladowany po sufit ale oszczednosci jakie.

Zadziwia mnie jak głupie posunięcia potrafi wymyślić prywaciarz, żeby trochę (czasem tylko wirtualnie) zaoszczędzić. Bo przecież wiadomo, że przy nieszczelnościach sprężarka wyłącza się rzadziej, o ile w ogóle a to przenosi się na paliwko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.