Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto kompaktowe do 10 000 zł, stosunkowo młode, na miasto

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

przymierzam się na wiosnę, by zakupić ekonomiczne autko, średniej wielkości, z w miarę młodym rocznikiem (2001-03). Jeżdzę głównie po mieście, ale zdarzają się wypady w teren, gdzie potrzebuje zabrać parę rzeczy. Nie mam upatrzonej marki czy modelu, czy diesel czy benzyna(gaz). Wiem jakich aut za takie pieniądze nie kupię. Dlatego będę wdzięczny za wszelkie sugestie i porady, gdyż sam mam słabe zorientowanie na rynku motoryzacyjnym.

Pozdrawiam,

gray

Napisano

Tych parę rzeczy jaką ma kubaturę, bo nie wiem czy szukasz kombi czy haczbaka?

Napisano
  • Autor

> Tych parę rzeczy jaką ma kubaturę, bo nie wiem czy szukasz kombi czy haczbaka?

najchętniej żeby był to hatchback

Napisano
  • Autor

> mazda 323f bj

propozycja ciekawa, aczkolwiek znaleźć dobrą Madzię w tej cenie może być problem..

Napisano

> propozycja ciekawa, aczkolwiek znaleźć dobrą Madzię w tej cenie może być problem..

znaleźć jakiegokolwiek dobrego kompakta w tym roczniku, w tej cenie będzie problemem.

Napisano

coś z daewoo lanos/nubira

Napisano

W tej kwocie i np. 2001r. to może poszukaj Renault Megane I ph II, nie wiem czy da radę też Focusa I, ale sądzę, że ciężko. Łatwo się mówi, ale dołóż kapkę 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> coś z daewoo lanos/nubira

myślałem o lanosie 5D hatchback, jeżdżę takimi w pracy i mam mieszane uczucia, rok prod. 2003, skrzynie biegów już się sypią, no i przeszkadza mi trochę słaba widoczność w lusterkach, ale na ogólny komfort jazdy nie narzekam

Napisano
  • Autor

> W tej kwocie i np. 2001r. to może poszukaj Renault Megane I ph II, nie wiem czy da radę też Focusa

> I, ale sądzę, że ciężko. Łatwo się mówi, ale dołóż kapkę

być może będę w stanie trochę dołożyć, co do Renault Megane, poprzeglądam, wcześniej myślałem o Lagunie, ale to już bardziej rodzinne autko

Napisano

Astra G. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz 2000/2001r. Zalezy tez z jakim silnikiem oraz wyposazeniem.

Napisano

> myślałem o lanosie 5D hatchback, jeżdżę takimi w pracy i mam mieszane uczucia, rok prod. 2003,

> skrzynie biegów już się sypią, no i przeszkadza mi trochę słaba widoczność w lusterkach, ale

> na ogólny komfort jazdy nie narzekam

Moim zdaniem sypiące się skrzynie to wina złego użytkowania albo wyjątkowy pech. Mam już 2 Lanosa i nie miałem problemów ze skrzynią. Znajomi również nigdy nie mieli problemów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.