Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jest jakieś mocniejsze sprzęgło do 1.9 mj ??

Featured Replies

Napisano

Czy jest możliwość zamontowania p&p jakiegoś wzmocnionego sprzęgła z 2masem do 1.9mj sporta ? Czy pozostaje tylko dłubanie ? Moje powoli chyba umiera ... ( ori komplet w 2k zł się mieści ? )

Napisano

> Czy jest możliwość zamontowania p&p jakiegoś wzmocnionego sprzęgła z 2masem do 1.9mj sporta ?

Podobno jest malo miejsca i nic wiekszego bardzo nie wejdzie

> Czy pozostaje tylko dłubanie ? Moje powoli chyba umiera ... ( ori komplet w 2k zł się mieści ?

> )

Sprzeglo ori cos okolo 1200zl, dwumas 1800zl.

Napisano

> Czy jest możliwość zamontowania p&p jakiegoś wzmocnionego sprzęgła z 2masem do 1.9mj sporta ?

> Czy pozostaje tylko dłubanie ? Moje powoli chyba umiera ... ( ori komplet w 2k zł się mieści ?

> )

W ramach cięcia kosztów może coś takiego ? Osobiście jeszcze się z tym nie zetknąłem,

zastanawia mnie jednak, na ile rozwiązanie alternatywne będzie dobre dla mojego auta hmm.gif

Napisano
  • Autor

czyli 3kafle zabawa hmm.gif najgorsze jest to , że nie ma nic wzmocnionego sciana.gif seria długo nie potrzyma u mnie ...

To może napiszę co moje sprzęgło odwala , po ostatnim strzale z 2 biegu ( sprzęgło było nagrzane mocno ) był spory uślizg i się ostro przypaliło , po większych depnięciach po mieście ostro wali ze sprzęgła , także podejrzewam że załatwiłem sprzęgło z własnej winy , a jak wymieniać to lepiej komplet z 2masem

Napisano

U siebie tez raz przypalilem przy ruszaniu z 1 biegu i dobrym bucie na 2 i 3. Tak kilka razy pod rzad. Pozniej mialem takie objawy, ze na wyzszych biegach mi sie zaczynalo slizgac gdy silnik dochodzil do max momentu obrotowego. Jakis czas pojedzilem spokojnie, sprzeglo sie przytarlo i jest ok. Ale ja nie depcze tak jak Ty swiety.gif

EDIT: Machnalem sie i zamiast Ci odpowiedziec, to zaczynalem edytowac Twojego posta tongue.gif

Napisano
  • Autor

> U siebie tez raz przypalilem przy ruszaniu z 1 biegu i dobrym bucie na 2 i 3. Tak kilka razy pod

> rzad. Pozniej mialem takie objawy, ze na wyzszych biegach mi sie zaczynalo slizgac gdy silnik

> dochodzil do max momentu obrotowego. Jakis czas pojedzilem spokojnie, sprzeglo sie przytarlo i

> jest ok. Ale ja nie depcze tak jak Ty

teraz jeżdżę mniej grande , niedługo planuje kupić pande van na codzień i grande na przepal na weekend , nie wiem teraz czy swad po strzale i przypaleniu został i po rozgrzaniu się znowu ulotnił czy coś tam dogorywa ... wole mieć auto na profi bo jak gdzieś pojadę w trasę to nie chcę mieć przygód , żałuje tylko że nie można nic mocniejszego wsadzić , ślizgać się nie ślizga raczej , nie zauważyłem tego , wczoraj bravo hgt 155ps dostało lanie do 180km/h także jakoś działa grinser006.gif

> EDIT: Machnalem sie i zamiast Ci odpowiedziec, to zaczynalem edytowac Twojego posta

spoks wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.