Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chcę kupić sejka

Featured Replies

Napisano

Na co zwracać uwagę przy kupnie. Czego się wystrzegać? mile widziane wszystkie porady, dzięki którym uniknę kupna "trupa"

Napisano

Powiem ci na co ja zwracałem uwage kupujac seja czy cc jeden czort w sumie nadkola wew z tyłu łączenia miedzy podłogą bagaznika a własnie nadkolami lubia dosc przygnić czasami progi no to wiadomo ze tez warto sprawdzic zamki czy sie da z kluczyka otworzyc jesli jest zamykanie z pilota bo nie urzywane w seju lubią zasniedziec dosc powaznie ze czasami nawet trzeba je wymienic zawieszenie tuleje z tyłu czy nie sie tłuką podłuznice z tyłu i z przodu ja w cc700 miałem strasznie pognite no to tyle chyba co ja w sprawdzałem czy zwracałem uwage przy kupnie seja a reszta no to jak to w aucie... wszelkie niepokojace luzy ,silnik wycieki itp itd

Napisano

Jaki rocznik i ile pieniędzy masz przeznaczone na ten cel ??

Napisano

> Jaki rocznik i ile pieniędzy masz przeznaczone na ten cel ??

no dokładnie jaka kwote mozesz przeznaczyc na seja ? bo jak masz 5tys czy nawet 6tys to lepiej kupić CC od kogoś z CM ,tak jak ja zrobiłem biglaugh.gif bo za tą kwotę ,którą wymieniłem nic ciekawego nie znajdziesz 270751858-jezyk.gif

Napisano

> no dokładnie jaka kwote mozesz przeznaczyc na seja ? bo jak masz 5tys czy nawet 6tys to lepiej

> kupić CC od kogoś z CM ,tak jak ja zrobiłem bo za tą kwotę ,którą wymieniłem nic ciekawego

> nie znajdziesz

Jak dołozy troche to może znaleźć SC zlosnik.gif

Napisano

> Jak dołozy troche to może znaleźć SC

troche zlosnik.gif zależy ile znaczy to troche 270751858-jezyk.gif według mnie to do 8tys można już kupić ,ładnego krajowego od I właściciela z małym przebiegiem waytogo.gif

Napisano

ja swojego kupiłem za troche ponad 5 tys zł i jestem jego trzecim włascielem serwis wbity w ksiazke ostatni w 2008 roku więc spokojnie za 5 do 6 tyś kupi sie porządnego seja tylko trzeba szukac szukać jeszcze raz szukać, ja szukałem swojego ponad pół roku

Napisano
  • Autor

> Jaki rocznik i ile pieniędzy masz przeznaczone na ten cel ??

raczej chcę kupić coś albo nowego...albo młodego. max 2008 lub młodszy

Napisano

> raczej chcę kupić coś albo nowego...albo młodego. max 2008 lub młodszy

no to problemu z dostaniem ładnego egzemplarza nie powinno być tylko wiadomo trzeba uzbroić się w cierpliwość ,żeby znaleść coś ładnego za dobre pieniądze biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.