Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Długości przewodów hamulcowych

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Potrzebuje wymienić prawy przedni przewód hamulcowy, nie występuje on jednak jako gotowiec do kupienia, trzeba ciąć z metra, będę więc chciał kupić kable na metry + zarobienie końcówek i teraz pytanie. Wie ktoś może jaka jest długość tego przewodu w zafirze A z 2001 roku?

Napisano

> Witajcie

> Potrzebuje wymienić prawy przedni przewód hamulcowy, nie występuje on jednak jako gotowiec do

> kupienia, trzeba ciąć z metra, będę więc chciał kupić kable na metry + zarobienie końcówek i

> teraz pytanie. Wie ktoś może jaka jest długość tego przewodu w zafirze A z 2001 roku?

http://pwpnet.pl/index.php?l=pl&s=p&...p;rok=04.99>

zamawiałem tutaj do mazdy...długości zgadzały się z tym co pomierzyłem...

Napisano
  • Autor

> http://pwpnet.pl/index.php?l=pl&s=p&...p;rok=04.99

> zamawiałem tutaj do mazdy...długości zgadzały się z tym co pomierzyłem...

Dzięki bardzo właśnie czegoś takiego szukałem 1,9m spory kawałek smile.gif Pozdrawiam

Napisano

> Dzięki bardzo właśnie czegoś takiego szukałem 1,9m spory kawałek Pozdrawiam

W astrze stronka przewidziała długość przewodów w 100 %. Tak samo gwinty. Polecam. Szkoda, że znalazłem ją już po założeniu nowych przewodów, naprawa wydłużyła się o dwa dni ze względu na konieczność wyjęcia starych, zmierzenia i poczekania na dostawę nowych.

Napisano

> W astrze stronka przewidziała długość przewodów w 100 %. Tak samo gwinty. Polecam.

Z cała odpowiedzialnością muszę firmę polecić wszystkim poszukującym przewodów hamulcowych. Przewody wykonują od ręki w ciągu kilkunastu minut w siedzibie firmy tj. w Pruszkowie. Na przewodzie jest nawet nadruk z datą wykonania. Z tego co znalazłem w necie wykonują też przewody na zamówienie i z dostarczonych na wzór przewodów. No i czynne mają od 7 rano więc mogłem przewód kupić w drodze do pracy.

Napisano
  • Autor

Dziękuje Wam bardzo, wiem już jaki przewód kupić ale o ciarki mnie przyprawia myśl o tym, że trzeba będzie to wymienić i to w pojedynkę. Dostęp makabryczny, szkoda, że to nie lewa strona frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.