Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osłona pod silnik GP

Featured Replies

Napisano

Kupiłem osłonę pod silnik do GP, tylko teraz pytanie - pewnie oprócz osłony potrzebuję jakieś cusie do ktorych bym skręcił wkręty mocujące ją hmm.gif

mógłby mi ktoś sprawdzic w EPERze czy cos potrzebuję i co to jest, jaki ma nr katalogowy?

Napisano

> Kupiłem osłonę pod silnik do GP, tylko teraz pytanie - pewnie oprócz osłony potrzebuję jakieś cusie

> do ktorych bym skręcił wkręty mocujące ją

> mógłby mi ktoś sprawdzic w EPERze czy cos potrzebuję i co to jest, jaki ma nr katalogowy?

15534507 - śruba

51747309 - wkładka

14189776 - spinka podtrzymująca

Napisano
  • Autor

> 15534507 - śruba

> 51747309 - wkładka

> 14189776 - spinka podtrzymująca

dzięki, a jestes w stanie powiedziec w jakiej ilości toto mam zakupic? zlosnik.gif

Napisano

A masz boczne plastiki mocowane do nadkola?? Bez nich dlugo oslona Ci sie nie utrzyma pod silnikiem.

Strona prawa:

51769756 - benzyna

51754604 - diesel 1.3

51760558 - diesel 1.9

51760550 - benzyna na "zimne rynki"

Strona lewa:

51775845 - benzyna oraz diesel

51775045 - benzyna na "zimne rynki"

Samych oslon pod silnik jest 6 rodzajow tongue.gif

A procz tego wersja Sport ma jeszcze male w okolicach halogenow.

Napisano
  • Autor

> A masz boczne plastiki mocowane do nadkola?? Bez nich dlugo oslona Ci sie nie utrzyma pod

> silnikiem.

> Strona prawa:

> 51769756 - benzyna

> 51754604 - diesel 1.3

> 51760558 - diesel 1.9

> 51760550 - benzyna na "zimne rynki"

> Strona lewa:

> 51775845 - benzyna oraz diesel

> 51775045 - benzyna na "zimne rynki"

> Samych oslon pod silnik jest 6 rodzajow

> A procz tego wersja Sport ma jeszcze male w okolicach halogenow.

oo taką mam.

mam tą dużą, no i boczne - prawą z tym "językiem" i lewą kwadratową smile.gif

Tylko żeby toto przykręcić to musze sie zaopatrzyć w śrubki, spinki i inne trytki i chciałbym sobie toto we fiacie zamówić smile.gif tylko o ilośc mi chodzi i gdzie jaka wpinka ma być... hmm.gif

Napisano

> dzięki, a jestes w stanie powiedziec w jakiej ilości toto mam zakupic?

Srub jest 9

Spinek na cala oslone przypada 7 (lacznie z mocowaniem w okolicach nadkoli) Czasem sa fabrycznie i nie trzeba az tyle kupowac.

Wkladki powinny byc w tych oslonach przy nadkolach

Do tego 2 kostki mocujace 14115980, wkladane w belka zawieszenia.

Napisano

> dzięki wielkie

Cos mi sie wydaje, ze ta wkladka w belke zawieszenia, to numer 7, a nie 8 hmm.gif.

I tak kupowanie tego czeka Cie pewnie w ASO, wiec tam Ci podpowiedza w razie czego, miejmy nadzieje wink.gif

Napisano
  • Autor

> Moze ten screen Ci pomoze

super- własnie o to mi chodziło 20.GIF

Napisano
  • Autor

pięknie - wkładki są w opakowaniach po 50 sztuk i mi nie sprzedadzą na sztuki sciana.gif

Napisano

> pięknie - wkładki są w opakowaniach po 50 sztuk i mi nie sprzedadzą na sztuki

To dziwne, ja kupowalem w ASO na sztuki. Ale mnie tam znaja, wiec moze dlatego mi sprzedali zlosnik.gif.

Pytales sie w innym sklepie??

Napisano

> To dziwne, ja kupowalem w ASO na sztuki. Ale mnie tam znaja, wiec moze dlatego mi sprzedali .

> Pytales sie w innym sklepie??

zależy od ASO jedni ci zamówią 2 sztuki choć w pudełku jest 20 i im zostaje na magazynie a drudzy nie. podobnie jest z oddaniem części jak zamówisz nie tą co trzeba 270751858-jezyk.gif

Napisano

> pięknie - wkładki są w opakowaniach po 50 sztuk i mi nie sprzedadzą na sztuki

Poproś kogoś o fotki tych wkładek i udaj się do zwykłego motoryzacyjnego. Założę się że bez problemu coś dobierzesz i taniej niż w ASO.

Napisano
  • Autor

> To dziwne, ja kupowalem w ASO na sztuki. Ale mnie tam znaja, wiec moze dlatego mi sprzedali .

> Pytales sie w innym sklepie??

pojechałem do fabryki, a co biglaugh.gif w Tychach dostałem tyle ile chciałem i jak chciałem (63zł sick.gif). tzn. miałem wam przekazać żebyście przez jakis czas nie kupowali nowych fiatów robionych w tychach, bo kupiłem ostatnie 7 śrubek, więcej nie mieli - więc jak śrubek nie mają to pewnie te auta na trytkach sie będą kupy trzymać biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> zależy od ASO jedni ci zamówią 2 sztuki choć w pudełku jest 20 i im zostaje na magazynie a drudzy

> nie. podobnie jest z oddaniem części jak zamówisz nie tą co trzeba

we fiat partner i w ganinexie w kato nie pomogli mi smile.gif dopiero tychy auto-hit.

Napisano

> we fiat partner i w ganinexie w kato nie pomogli mi dopiero tychy auto-hit.

też nie mam dobrej opinii o ganinexie w katowicach a niby taki z niego dealer roku był a jeśli chodzi o jakieś nietypowe części na zamówienie to porażka no.gif

Napisano
  • Autor

> też nie mam dobrej opinii o ganinexie w katowicach a niby taki z niego dealer roku był a jeśli

> chodzi o jakieś nietypowe części na zamówienie to porażka

masówa - tyle się tam aut przewija i ludzi ze nikt nie ma czasu poświęcić ci chwilkę. W auto hicie wiatr hula smile.gif

Napisano

> masówa - tyle się tam aut przewija i ludzi ze nikt nie ma czasu poświęcić ci chwilkę. W auto hicie

> wiatr hula

ja ostatnio usłyszałem od nich ze nie zajmują sie sprowadzaniem części do aut których nie mają już w sprzedaży więc już tam nie zaglądam palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.