Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cordoba 6L jak zdjąc antenę

Featured Replies

Napisano

Wczoraj chciałem pojechac na myjnię automatyczną gdzie wskazane jest zdjęcie anteny ... no i poległem icon_eek.gif. Dała się odkręcić ale tylko do takiej pozycji, że mogłem ją połozyć na płasko nad tylną szybą. Kto wie jak całkowicie zdjęc bat anteny ? icon_rolleyes.gif. Na "macanego" na końcu gwintu bata jest coś co nie pozwala wyjąc anteny z gniazda niewiem.gif

Napisano

U mnie jest dokładnie to samo,musi byc uszkodzona bo oryginalnie bezproblemu się ją odkręca. grinser006.gifJa jak jade na automat kłade ją na płasko i dokręcam,tak możesz tymczasowo rozwiązać problem. smile.gif

Napisano

Nie dam sobie ręki urwać ale u mnie chyba od nowości nie dało się odkręcić całkowicie anteny tak aby "bata" zdjąć.

Napisano
  • Autor

> U mnie jest dokładnie to samo,musi byc uszkodzona bo oryginalnie bezproblemu się ją odkręca. Ja jak

> jade na automat kłade ją na płasko i dokręcam,tak możesz tymczasowo rozwiązać problem.

ale co mogło uszkodzić ? i jak ? niewiem.gif

Napisano

> ale co mogło uszkodzić ? i jak ?

Nic się nie uszkodziło tak ma być jest to tak zrobione żeby ci bata nie ukradli co się zdarza nagminnie w francuzach

Napisano

W octaviach po lifcie jest też taki patent - odkręcasz kładziesz na płasko. Prawdopodobnie jak już masz kłaść to można ją wyszarpać ale nie próbowałem. Dobrze, że ja mam przed liftem i można bat odkręcić bez problemów.

• 5 tygodni później...
Napisano

> Nic się nie uszkodziło tak ma być jest to tak zrobione żeby ci bata nie ukradli co się zdarza

> nagminnie w francuzach

Kiepskie to zabezpieczenie bo moja i tak pewnej nocy zniknęła sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.