Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

trójkąty przy lusterkach - farba odpada

Featured Replies

Napisano

A z tego co widzę, to to chyba jakieś aluminium, bo rdzy nie ma ale straszne zacieki robi - jak to dobrze zrobić, żeby farba z tego nie odchodziła?

Napisano

> A z tego co widzę, to to chyba jakieś aluminium, bo rdzy nie ma ale straszne zacieki robi - jak to

> dobrze zrobić, żeby farba z tego nie odchodziła?

Usunąć resztę starej powłoki i pomalować na nowo, innej opcji nie ma. Swoje też malowałem.

Napisano

W miarę szybko, nim się zrobią wżery, zdemontować, wyczyścić, pomalować podkładem do aluminium i czarny matowy lakier smile.gif

Miałem to samo:

13082010453.jpg

a jest tak:

14082010456.jpg

Napisano
  • Autor

> W miarę szybko, nim się zrobią wżery, zdemontować, wyczyścić, pomalować podkładem do aluminium i

> czarny matowy lakier

> Miałem to samo:

> a jest tak:

czy jakaś szybka instrukcja, jak zdjąć te trójkąty ?

Napisano

> czy jakaś szybka instrukcja, jak zdjąć te trójkąty ?

Od wewnątrz jest taki plastikowy trójkąt. Ściągasz go i pod nim masz 3 śruby. Dalej sobie poradzisz smile.gif

Napisano
  • Autor

> Od wewnątrz jest taki plastikowy trójkąt. Ściągasz go i pod nim masz 3 śruby. Dalej sobie poradzisz

OK dzięki smile.gif Mam nadzieję, że niczego nie podrapię, jutro się za to zajmę.

Napisano

Nie ma co tam podrapać, tylko uważaj na ten plastikowy trójkąt zaślepkę od środka, lubią się w nim łamać zaczepy.

Napisano
  • Autor

> Nie ma co tam podrapać, tylko uważaj na ten plastikowy trójkąt zaślepkę od środka, lubią się w nim

> łamać zaczepy.

dziś niestety niedziela, i nie udało mi się zrobić nic ponad umycie dwóch autek . Przyjrzałem się jednak temu i zastanawiam się czy chodzi o ten trójkąt plastikowy od wewnątrz od strony szyby ? bo tam jest jeszcze jeden trójkąt z drugiej strony rantu drzwi od wewnątrz, też tam jest wciśnięta jakaś guma na zatrzask -do czego to jest? tam musi być jakaś śruba, bałem się jednak to zdjąć, żeby nie połamać...

Napisano

> dziś niestety niedziela, i nie udało mi się zrobić nic ponad umycie dwóch autek . Przyjrzałem się

> jednak temu i zastanawiam się czy chodzi o ten trójkąt plastikowy od wewnątrz od strony szyby

> ? bo tam jest jeszcze jeden trójkąt z drugiej strony rantu drzwi od wewnątrz, też tam jest

> wciśnięta jakaś guma na zatrzask -do czego to jest? tam musi być jakaś śruba, bałem się jednak

> to zdjąć, żeby nie połamać...

Kurka nie pamiętam dokładnie, ale pod tą gumową zaślepką zdaje się, że też jest śruba mocująca trójkąt zewnętrzny lustra.

Wcześniej chodziło mi dokładnie o ten trójkąt który opisujesz.

Ta guma to uszczelka, żeby nie świszczało lustro podczas jazdy, daje się ją zdjąć dopiero po odkręceniu trójkąta z lustrem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.