Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blue&Me

Featured Replies

Napisano

Problem dotyczący systemu Blue&Me: od jakiegoś czasu w kompie po włożeniu Pendrive'a pojawia się informacja w ecoDrivie o dostępności aktualizacji, pobieram ją i instaluję w samochodzie, ale po ponownym uruchomieniu ecodrive'a znów mam ta informację: czy to normalne - wydawało mi się, że ta informacja znikała, gdy już pobrałem poprzednie aktualizacje (a może się mylę).

A druga sprawa dotyczy obcinania informacji dotyczących ścieżek mp3: przy nazwie wykonawcy i poszczególnych utworach mam obciętą ostatnia literkę, bez względu na to jak długa jest nazwa wykonawcy czy utworu. Możecie sprawdzić u siebie czy też coś takiego zaobserwowaliście?

Napisano

> Problem dotyczący systemu Blue&Me: od jakiegoś czasu w kompie po włożeniu Pendrive'a pojawia

> się informacja w ecoDrivie o dostępności aktualizacji, pobieram ją i instaluję w samochodzie,

Tez tak mam, robilem ta aktualizacje i nic to nie zmienilo. Olalem sprawe.

> A druga sprawa dotyczy obcinania informacji dotyczących ścieżek mp3: przy nazwie wykonawcy i

> poszczególnych utworach mam obciętą ostatnia literkę, bez względu na to jak długa jest nazwa

> wykonawcy czy utworu. Możecie sprawdzić u siebie czy też coś takiego zaobserwowaliście?

Nigdy cos takiego nie rzucilo mi sie w oczy, moze po prostu tego nie zauwazylem albo tak nie mam.

Napisano

Na obcinanie pomoże aktualizacja Blue&Me do wersji 5.5 (w niższych wersjach ucinał znak, gdy do utworów były dołączone informacje SenseMe Sony Ericsson).

Co do instalacji Eco Drive - już dawno nie korzystam. Zbędny gadżet.

Napisano
  • Autor

> Na obcinanie pomoże aktualizacja Blue&Me do wersji 5.5 (w niższych wersjach ucinał znak, gdy do

> utworów były dołączone informacje SenseMe Sony Ericsson).

OK znalazłem aktualizacje - po południu spróbuję, w razie czego pozostanie mi serwis.

Napisano

> OK znalazłem aktualizacje - po południu spróbuję, w razie czego pozostanie mi serwis.

Na umiejętności "fachowców" w serwisie, dotyczących Blue&Me, nie licz... Smutne, ale prawdziwe... Powiedzą, że centralka B&M do wymiany cfaniaczek.gif Co do aktualizacji softu, mogą wystąpić drobne trudności, typu "Błąd USB 10/20". Trzeba wówczas na kilkanaście minut odłączyć minus z aku, po czym próbować ponownie.

Napisano
  • Autor

> Na umiejętności "fachowców" w serwisie, dotyczących Blue&Me, nie licz... Smutne, ale

> prawdziwe... Powiedzą, że centralka B&M do wymiany Co do aktualizacji softu, mogą

> wystąpić drobne trudności, typu "Błąd USB 10/20". Trzeba wówczas na kilkanaście minut odłączyć

> minus z aku, po czym próbować ponownie.

Niestety masz rację. Jak usłyszałem ciężkie westchnięcie w serwisie po usłyszeniu słów Blue&Me, to pomyślałem, że dobrze nie będzie. Poszperałem więc w necie: ściągnąłem pliki i dokładną instrukcję.

Aktualizacja przebiegła bezproblemowo. W sumie zajęła jakieś 7 minut i efekt jest całkowicie zadowalający. Dzisiaj odmawiam wizytę w serwisie :-)

Napisano

Wiesz, w 126p, 125p, FSO1500, Polonezie, nie było takich gadżetów icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Wiesz, w 126p, 125p, FSO1500, Polonezie, nie było takich gadżetów

Ale przecież w większości w salonie do którego jeżdżę pracują młodzi ludzie. To chyba kwestia nauczania. Wydaje się, że nowe samochody przewyższają zdolności zwykłych mechaników, którym wydawało się, że po skończeniu zawodówki będą mieli super fach w ręce.

Napisano

Ale nauczają ich ludzie z tamtej epoki... Inną sprawą jest to, że trzeba to lubić. W większości do tych szkół idą z "przymusu", bo trzeba. Widziałem praktykantów w czasie pracy - nie dałbym takiemu umyć autka, nie mówiąc już o zmianie koła... Kompletne dno... Do tego nabywają od "fachowców" złych nawyków, więc potem mamy kwiatki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.