Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pokrętło regulacji położenia świateł

Featured Replies

Napisano

w swoim samochodzie posiadam takie pokrętło ale przy kręceniu nim światła nie zmieniają pozycji i nikt mi nie potrafi powiedzieć dlaczego, nawet mechanicy. Czy ktoś może miał taki sam problem ?

Z góry dzięki

Napisano

> w swoim samochodzie posiadam takie pokrętło ale przy kręceniu nim światła nie zmieniają pozycji i

> nikt mi nie potrafi powiedzieć dlaczego, nawet mechanicy. Czy ktoś może miał taki sam problem

> ?

> Z góry dzięki

bo ten hydroregulator się z czasem psuje i nie działa 270751858-jezyk.gif

Napisano

> w swoim samochodzie posiadam takie pokrętło ale przy kręceniu nim światła nie zmieniają pozycji i

> nikt mi nie potrafi powiedzieć dlaczego, nawet mechanicy. Czy ktoś może miał taki sam problem

Miałem smirk.gif

Samochód był po drobnym dzwonie, klepany przez majsterkowicza w stodole. Jeden reflektor był założony z regulacją ręczną, a w obydwu pourywane zawieszenie luster - świeciły gdzieś Panu Bogu w okno. Żeby było jeszcze śmieszniej, jedna żarówka H4 była założona "do góry nogami".

Po sprawdzeniu, że hydrokorektor jeszcze zipie, kupiłem i założyłem dwa nowe reflektory, przystosowane do regulacji hydraulicznej, co rozwiązało problem.

Napisano

Już koledzy powiedzieli, że to wina hydroregulacji i raczej nic się z tym nie da zrobić - jak już padnie to po zawodach.

A teraz ładnie uzupełnij profil i przywitaj się w podwieszonym wątku zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

moze to działa, ale masz reflektory bez regulacji i mozesz sobie pokręcić 270751858-jezyk.gif

mój hydrokorektor sam osobiście popsłułem hehe.gif wyciągając reflektory do regeneracji i zapowietrzyłem ciągnąc za dwignię reflktora, chcąc ją odpiąć od siłownika i wysunąłem go na tyle, że złapał luft blush.gif

i najlepszym się zdarza wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.