Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu... jak usunąć ????

Featured Replies

Napisano

Koledzy jak usunąć ze szyby starą naklejkę tak aby nie uszkodzić ścieżek grzewczych?

Napisano

> Koledzy jak usunąć ze szyby starą naklejkę tak aby nie uszkodzić ścieżek grzewczych?

ja zawsze normalnie odklejałem i ścieżki zostawały całe cool.gif

Napisano

> Koledzy jak usunąć ze szyby starą naklejkę tak aby nie uszkodzić ścieżek grzewczych?

Można ją delikatnie podgrzać np. suszarką ok.gif Wtedy lepiej się odkleja i odrywa w całości, a nie fragmentach zlosnik.gif

Napisano

1. nie spiesz się

2. podgrzej suszarką

3. brzeg oddziel od szyby żyletką do linii grzewczej na całej jej długości i góry i z dołu, NIE DOJEŻDŻAJĄC JEDNAK DO ŚCIEŻKI

4. złap za oddzielony brzeg i podgrzewając delikatnie i powoli odklejaj ciągnąc wzdłuż ścieżek najlepiej

Instruktaż taki dostałem od "szybiarza" i odkleiłem tak dwie naklejki (reklama ASO), fakt że jedna miała kilka dni, druga rok (podobno im starsza tym trudniej)

Ewentualnie oddaj robotę fachowcom od szyb, chociaż mnie niechętnie chcieli się podjąć, za to chętnie jeden powiedział jak się do tego zabrać. A-ha, mnie zeszły razem z klejem i wystarczyło umyć szybę, jak klej zostanie to trzeba kombinować z np: acetonem w celu usunięcia)

Powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.