Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Upatrzyłem sobie skuter Yamaha Majesty 250 S. Śląskie

Featured Replies

Napisano

Byłem, obejrzałem, nawet pojeździłem i wrażenia 100% pozytywne. Chcę używkę w cenie do 3500zł i chyba nic innego lepszego od tej yamahy nie znajdę co?

Yamaha

Znacie tego gościa? Jest z Siemianowic Śląskich? Może ktoś pojechać sprawdzić go ? Tzn ten skuter ? Będe wdzięczny bo chcę po niego jechać za tydzień. Cudów nie ma ale niech ktoś sprawdzi, umówi się smile.gif i swoje 3 grosze napisze.

Myślę, że swoje utarguję tylko czy nie był nigdzie spawany, powypadku i nie jest krzywy i silnik czy jeszcze posłuży. Każda uwaga będzie cenna.

Jutro jadę na giełdę więc zobaczymy co jeszcze mi się spodoba.

Napisano

> Byłem, obejrzałem, nawet pojeździłem i wrażenia 100% pozytywne. Chcę używkę w cenie do 3500zł i

> chyba nic innego lepszego od tej yamahy nie znajdę co?

> Yamaha

> Znacie tego gościa? Jest z Siemianowic Śląskich? Może ktoś pojechać sprawdzić go ? Tzn ten skuter ?

> Będe wdzięczny bo chcę po niego jechać za tydzień. Cudów nie ma ale niech ktoś sprawdzi, umówi

> się i swoje 3 grosze napisze.

> Myślę, że swoje utarguję tylko czy nie był nigdzie spawany, powypadku i nie jest krzywy i silnik

> czy jeszcze posłuży. Każda uwaga będzie cenna.

> Jutro jadę na giełdę więc zobaczymy co jeszcze mi się spodoba.

1. Na pewno nie jest bezwypadkowy. Widać że był świeżutko malowany. A po co malować jak nie po to aby ukryć zadrapania i szpachle?

Poza tym nie wiem czy yamaha miała w ogóle taki kolor w swojej palecie.

2. 22 000km i moto z Włoch. Śmiech na sali... Ja w swojej Majce mam ponad 38 000km a jest z 2003r.

W zeszłym sezonie zrobiłem ponad 7 000km, a jeździłem tylko do pracy i z powrotem. Przy czym mój sezon trwał od końca marca do połowy listopada. A co można powiedzieć jak sezon we Włoszech trwa 12 mieś?

3. Wygląd plastików nie jest tak bardzo istotny. Bardziej skup się na stanie technicznym silnika i osprzętu:

- Jak pali na zimnym

- czy nie kopci

- czy równo rusza na zimnym

- czy ciągnie tak samo na wszystkich obrotach

- gdzie staje wskazówka obrotomierza przy przyspieszaniu (jest to info o stanie paska napędowego). Jak zatrzymuje się trochę przed 6 tys rpm to jest ok.

- jak wyglądają lagi i główka ramy

- jaki jest stan akumulatora

- stan opon

- cz rama jest prosta

- i jeszcze wiele innych rzeczy o wiele istotniejszych od ładnego nowego lakieru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.