Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lekkie przerywanie po dodaniu gazu

Featured Replies

Napisano

Cześć Wam!

Mam pytanie ,gdy jade obojętnie na którym biegu i dam buta to CC lekko zacznie przerywać , daje gazu zbiera sie normalnie tylko podczas wkrecania sie na obroty / przyspieszania ma takie zachwiania ,moze to byc spowodowane brudnym stozkiem ? screwy.gif

Napisano

raczej nie, bardziej bym obstawiał, że pompa nie domaga

Napisano

> raczej nie, bardziej bym obstawiał, że pompa nie domaga

lub kable, swiece, cewki. sprawdz kable i swiece...tez czasem tak mam, jak jakis kabel luzny jest

Napisano

> Cześć Wam!

> Mam pytanie ,gdy jade obojętnie na którym biegu i dam buta to CC lekko zacznie przerywać ,

jaki silnik?

Napisano
  • Autor

> 1,1 z góra 1,2

noo dokładnie tak jak Morgan napisał ok.gif z tym ,że kable i świece są nowe jedynie co to ten stozek jest zasyfiony aaa taka pompka to droga ?

Napisano

z tego co pamietam to przy zmiane głowicy wsadziło sie nową pompe 3 bar.... chyba ze dluzej jezdziles z mala iloscia paliwa to mogła sie zajechać ok.gif

Napisano

> z tego co pamietam to przy zmiane głowicy wsadziło sie nową pompe 3 bar.... chyba ze dluzej

> jezdziles z mala iloscia paliwa to mogła sie zajechać

Raz mu nawet brakło wachy zlosnik.gif

Napisano

> Raz mu nawet brakło wachy

no był taki wątek wink.gif u mnie w jednym takim żółtym 1.2 ze świętego miasta btw z bodykitem powoli odpadającym grinser006.gif też były podobne historie, zamulał a później jak dostał kopa to jak by się turbo załączyło. u mnie były kable-pomogła wymiana na marellki smile.gif

Napisano
  • Autor

> z tego co pamietam to przy zmiane głowicy wsadziło sie nową pompe 3 bar.... chyba ze dluzej

> jezdziles z mala iloscia paliwa to mogła sie zajechać

jezdze przewaznie za 50zł i teraz od ostatniego czasu nie braklo mi paliwa ok.gif

przed chwila wrocilem z bytomia i znowu normalnie jechal nie bylo tych w/w zaparc 270751858-jezyk.gif wlasnie raz ma tak ze jedzie normalnie a raz ze przerywa no.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.