Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Idzie wiosna - będą warzywa?

Featured Replies

Napisano

Piękna pogoda pojawia się powoli w naszym kraju, motocykliści wyjeżdżają na drogi. Wjeżdżam dziś puszką do Wrocławia, lecę lekko nieprzepisową stówką i nagle z rykiem i ogromną różnicą prędkości wyprzedził mnie mocno sportowy gsxr. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że była to maszynka w wersji 1 osobowej, bez tylnich podnóżków, z plastikową nakładką zamiast tylnego siedzenia, na której siedziała kobitka ubrana w obcisłe getry w panterkę... Kwestię komfortu pasażerki pomijam, ale kierownik sprzętu umiejętnościami nie grzeszył, bo nawet nie próbował przejechać między STOJĄCYMI w korku autami, aby dostać się na pole position. Jak mocno trzeba mieć zryty beret, żeby wsiąść z debilem na sportową maszynę, której nie ogarnia?

Napisano

> Piękna pogoda pojawia się powoli w naszym kraju, motocykliści wyjeżdżają na drogi. Wjeżdżam dziś

> puszką do Wrocławia, lecę lekko nieprzepisową stówką i nagle z rykiem i ogromną różnicą

> prędkości wyprzedził mnie mocno sportowy gsxr. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że

> była to maszynka w wersji 1 osobowej, bez tylnich podnóżków, z plastikową nakładką zamiast

> tylnego siedzenia, na której siedziała kobitka ubrana w obcisłe getry w panterkę... Kwestię

> komfortu pasażerki pomijam, ale kierownik sprzętu umiejętnościami nie grzeszył, bo nawet nie

> próbował przejechać między STOJĄCYMI w korku autami, aby dostać się na pole position. Jak

> mocno trzeba mieć zryty beret, żeby wsiąść z debilem na sportową maszynę, której nie ogarnia?

o kurcze, ja tez dzisiaj jezdzilem i tez nie na kazdych swiatlach chcialo mi sie jechac miedzy autami. nie wiedzialem ze taka siara blush.gif

Nie znam sie na modelach gsxr, ale jesli faktycznie siedziala w getrach na plastiku to pomysl niedobry czerwona.gif

pozdro

Napisano

> ... kierownik sprzętu umiejętnościami nie grzeszył, bo nawet nie

> próbował przejechać między STOJĄCYMI w korku autami, aby dostać się na pole position.

To Ty osadzasz umiejetnosci kierujacego po tym, ze nie przebija sie na pole position ? ? ?

To ja tez w ewidentnie zadnym przypadku nie ogarniam mojej maszyny – rowniez nie przebilam sie na pole position !

Swiadczy raczej o tym, ze wiedzial co robi zdajac sobioe np. Sprawe z tego, ze wiezie laske ktora nie moze oprzec nogbo niema podnozkow. Inna bajka, ze wogole nie powinien jej ze soba zabrac.

> Jak mocno trzeba mieć zryty beret, żeby wsiąść z debilem na sportową maszynę, której nie ogarnia ?

Jak sie jest laikiem to ciezko o swiadomosc, ze prowadzacy moze nie radzic sobie z maszyna.

wink.gif

Napisano

> To Ty osadzasz umiejetnosci kierujacego po tym, ze nie przebija sie na pole position ? ? ?

> To ja tez w ewidentnie zadnym przypadku nie ogarniam mojej maszyny – rowniez nie

> przebilam sie na pole position !

Ja chyba też nie ogarniam... zeby.GIF

Napisano

>ale kierownik sprzętu umiejętnościami nie grzeszył, bo nawet nie

> próbował przejechać między STOJĄCYMI w korku autami, aby dostać się na pole position. Jak

A Ty zawsze pchasz sie do przodu? Przeciskasz sie miedzy samochody tylko poto by byc z przodu?

Nie można oceniać umiejętności tylko po tym, że ktoś NIE pcha się do przodu za wszelka cenę! nono.gif. M

Napisano

> Ja chyba też nie ogarniam...

No to się czegoś nauczyliśmy ... dobry technicznie motocyklista musi zawsze przeciskać się między samochodami smile.gif I pewnie na drodze dwupasmowej działa ta sama zasada, tylko nowicjusz będzie wlókł się którymś z pasów, a nie linią rozdzielającą z 2x większą prędkością :>

Ja też w takim razie cienki na 2oo jestem ...

Napisano

Stanę w obronie Kamila, bo chyba przesłanie zostało na opak zrozumiane. grinser006.gif

Dziewoja nie ubrana odpowednio na jednoosobowym moto. screwy.gif

Napisano

> A Ty zawsze pchasz sie do przodu? Przeciskasz sie miedzy samochody tylko poto by byc z przodu?

> Nie można oceniać umiejętności tylko po tym, że ktoś NIE pcha się do przodu za wszelka cenę! . M

ja zawsze sie pcham do przodu i jeszcze kopie w samochody które nie zostawiaja miejsca zlosnik.gif

jestem najlepszy winner.gif

Napisano

> ja zawsze sie pcham do przodu i jeszcze kopie w samochody które nie zostawiaja miejsca

> jestem najlepszy

ja tez, szczegolnie kumpla uralem z koszem chociaz czasem bywa ciezko i ciasno zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.