Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alarm

Featured Replies

Napisano

nie mogłem dzisiaj rano rozbroić alarmu i otworzyć drzwi z pilota. Po prostu alarm nie reagował na naciskanie żadnego przycisku na pilocie. Dioda na pilocie migała podczas przyciskania normalnie. Otworzyłem więc drzwi kluczykiem, alarm zaczął wyć, ale zaraz przekręciłem kluczyk w stacyjce i przestał. Po tym zabiegu wszysto zaczęło działać, to znaczy dało się otwierać i zamykać samochód z pilota. Byłem rano w kilku miejscach, samochód zamyka się i otwiera normalnie. Raz mi się coś takiego zdarzyło też na jesieni. Wtedy uznałem że może pada bateria w pilocie, wymieniłem ją, ale skoro dzisiaj problem powrócił, to chyba nie to. Alarm mam dokładany w ASO. Można coś sprawdzić samemu, jakiś kabelek, nie wiem, złączkę? Bo jak pojadę do serwisu to na pewno będzie działać zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wywal to ustrojstwo, alarm to przyczyna najczęstszych problemów

wiem, dziś jakbym kupował samochód, to zamiast alarmu zamontowałbym blokadę skrzyni. Jak mają ukraść, to i tak ukradną, a zabezpieczenie znacznie mniej kłopotliwe.

Ale jak już mam ten alarm, to niech działa. Tym bardziej, że na razie większych problemów z nim nie mam, poza tymi dwoma razami, gdy nie chciał się rozbroić.

Napisano

> wiem, dziś jakbym kupował samochód, to zamiast alarmu zamontowałbym blokadę skrzyni. Jak mają

> ukraść, to i tak ukradną, a zabezpieczenie znacznie mniej kłopotliwe.

> Ale jak już mam ten alarm, to niech działa. Tym bardziej, że na razie większych problemów z nim nie

> mam, poza tymi dwoma razami, gdy nie chciał się rozbroić.

a ja tylko alarm + blokada...

blokada na złodziei a alarm na gówniarzy itp...

Napisano
  • Autor

> Meta alarm? Dokładany czy fabryczny?

napisałem w pierwszym poście, że dokładany w ASO wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ale dokładany Meta czy jakis inny wynalazek?

nie mam pojęcia jaki

Napisano
  • Autor

dziś problem się powtórzył. Nie mogłem rozbroić alarmu. Zauwazyłem, że problem zawsze występuje, gdy samochód zaparkuję w tym samym miejscu hmm.gif Jedyne czym to miejsce się różni od innych, to że samochód stoi tam trochę przechylony...

Napisano

> dziś problem się powtórzył. Nie mogłem rozbroić alarmu. Zauwazyłem, że problem zawsze występuje,

> gdy samochód zaparkuję w tym samym miejscu

A nie ma tam w okolicy jakiś nadajników radiowych/telewizyjnych np stacji BTS ?

Napisano
  • Autor

> A nie ma tam w okolicy jakiś nadajników radiowych/telewizyjnych np stacji BTS ?

nic mi o tym nie wiadomo, chyba że sąsiedzi coś kombinują hehe.gif

Napisano

> nie mam pojęcia jaki

Jak problem wystepuje w 1-ym miejscu to chyba wiem w czym rzecz. Odezwij sie na PW.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.