Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vectra C - Wyświetlacz CID w OP-COM - problem

Featured Replies

Napisano

Witam, mamy taki problem z kolegą. Bawiliśmy się op comem i w menu Rozrywka-> wświetlacz GID/TID/CID->programowanie zmienilismy jego index (Było tam chyba z 8 albo 9 opcji) na inną wersję. Po czym oczywiscie wszystko zapisalismy. Od tego momentu znikneła mu kolorowe podświetlenie i literki stały się białe. Oczywiście powrót do takich samych indexów nic nie daje, co jest grane?

Napisano

Chińskie wersje OPCom'a niestety tak mają. Można sobie odczytać błędy i je skasować ale programowanie lepiej zostawić dla Tech'a bo OPCom'em można sobie nie złego bigosu narobić. Temat szeroko opisywany na VKP po tym jak koledzy chcieli sobie światła dzienne zaprogramować. W niektórych przypadkach kończyło się wizytą w ASO i sporymi kosztami.

Napisano
  • Autor

> Chińskie wersje OPCom'a niestety tak mają. Można sobie odczytać błędy i je skasować ale

> programowanie lepiej zostawić dla Tech'a bo OPCom'em można sobie nie złego bigosu narobić.

> Temat szeroko opisywany na VKP po tym jak koledzy chcieli sobie światła dzienne zaprogramować.

> W niektórych przypadkach kończyło się wizytą w ASO i sporymi kosztami.

O cholera a to kicha. Nie ma bata żeby do tego powrócić?

Napisano

> O cholera a to kicha. Nie ma bata żeby do tego powrócić?

IMHO to należy dokładnie sprawdzić czy wpisywany indeks jest dobry i czy jest zapamiętany. Niektóre fejsy mimo potwierdzenia że programowanie jest udane w rzeczywistości nic nie zmieniają. Myśle że tak na prawde to jednak tylko Tech pomoże.

Napisano

> Witam, mamy taki problem z kolegą. Bawiliśmy się op comem i w menu Rozrywka-> wświetlacz

> GID/TID/CID->programowanie zmienilismy jego index (Było tam chyba z 8 albo 9 opcji) na inną

> wersję. Po czym oczywiscie wszystko zapisalismy. Od tego momentu znikneła mu kolorowe

> podświetlenie i literki stały się białe. Oczywiście powrót do takich samych indexów nic nie

> daje, co jest grane?

A możesz zapodać foto jak to wygląda bez kolorowego podświetlenia?

Może zrobił się reset ustawień i masz włączony tryb dzienny zamiast nocnego?

Napisano

> Może zrobił się reset ustawień i masz włączony tryb dzienny zamiast nocnego?

Wtedy były by zółte litery na granatowym tle. Jak dla mnie to CID zachowuje sie tak jakby był podłączony bez kabla RGB czyli buroszary monokolor. Coś Panowie poknocili z indeksami i tyle

Napisano

> Wtedy były by zółte litery na granatowym tle. Jak dla mnie to CID zachowuje sie tak jakby był

> podłączony bez kabla RGB czyli buroszary monokolor. Coś Panowie poknocili z indeksami i tyle

Pewnie już widziałeś nie raz jak wygląda tryb dzienny w CID

DSCF2684.JPG

Ja, u siebie mam włączony tryb nocny na stałe. Bo dzienny jest dla mnie brzydki i niekolorowy właśnie.

A z doświadczenia pamiętam, że przy konfiguracji wyświetlacza czy innych urządzeń powiązanych ustawienia przełączają się na domyślne - tryb dzienny.

Wtenczas można się lekko zdziwić jeżeli nie ma się świadomości, iż w konfiguracji radia to można ustawić ręcznie.

20101011_004.jpg

Może być tak jak Ty mówisz, dlatego poprosiłem Kolegę o zdjęcie.

Napisano
  • Autor

> Pewnie już widziałeś nie raz jak wygląda tryb dzienny w CID

> Ja, u siebie mam włączony tryb nocny na stałe. Bo dzienny jest dla mnie brzydki i niekolorowy

> właśnie.

> A z doświadczenia pamiętam, że przy konfiguracji wyświetlacza czy innych urządzeń powiązanych

> ustawienia przełączają się na domyślne - tryb dzienny.

> Wtenczas można się lekko zdziwić jeżeli nie ma się świadomości, iż w konfiguracji radia to można

> ustawić ręcznie.

> Może być tak jak Ty mówisz, dlatego poprosiłem Kolegę o zdjęcie.

Pokaże Wam jak to wygląda jak tylko zrobimy zdjęcia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.