Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skrzynia automatyczna - czy większe spalanie, ale...

Featured Replies

Napisano

> Biorę i wiem że to nie Ty ale chciałes kręcić film, wiec ten scenariusz jest najlepszy...

Nie mam nic przeciwko. Zresztą to i tak nie ma większego znaczenia.

> Czyli potwierdzasz co pisze? Cieszę sie.

A dlaczego miałbym bzdury potwierdzać? Co najwyżej mogę potwierdzić Twój brak kontaktu z rzeczywistością.

> W benzynie pewnie to będzie 65, a zalecasz przyspieszać od 50-ciu.

Nie będzie 65, tylko właśnie 50. Tzn w benzynie na szóstce mam identyczne obroty jak w dieslu przy 75 - ok 1300 rpm. Oczywiste jest, że obciążenie silnika w przypadku benzyniaka będzie znacznie niższe.

> W automatycznej skrzyni? Bo coś mie się zdaje, że masz manual ten 6-biegowy. Wiec piszesz

> teoretycznie czyli - trollujesz

Cóż brak kontaktu z rzeczywistością uważam za udowodniony. Ty coś pijesz, czy palisz ziele? Choćby w tym wątku można przeczytać, że mam automat, nie wspominając o tym, że jednoznacznie wynika to z opisu auta w profilu.

Do reszty bzdur które wypisałeś wybacz, ale nie będę się odnosił. Wyniki spalania które osiągam przez wielu tu są oceniane jako niemożliwe do osiągnięcia, ale widzę, że potrafisz osiągnąć więcej. Może się pochwal.

Napisano

Wybaczam Ci wszystko.

Odejdź w pokoju.

Nie zapomnij nakręcić filmu z tego odejścia.To bedzie dowód, że masz kontakt z rzeczywistością

Napisano

Chłopcy! Nieładnie się bawicie! Zaniechajcie tego, proszę! zolta.gif

mar00ha

Napisano

> To samo dzieje sie jak automat z tempomatem ma po zwolnieniu dojść do zadanej predkości.

> Redukcja przez dwa biegi, obroty maks. i po zekundzie jedziemy z zadaną, tylko że paliwa z rury

> ulecialo tyle, że choćby człowiek spał przy zmianie biegów w manualu to nie da rady tyle

> zmarnowac.

Przyjrzałem się jak to wygląda ze szczególnym uwzględnieniem redukcji. Przynajmniej w moim aucie ŻADNA redukcja nie ma miejsca w trybie D.

Napisano

> To scenariusz masz napisany . Ustabilizuj i zapisz 200/h, zwolnij do 40, potem kopa do zadanej.

Wcześniej napisałś, że tak się dzieje (redukcja o 2, obroty max. upływa sekunda i jedziesz z zadaną) jak zwolnisz o 20-30. Teraz wymyśliłeś sobie i każesz komuś jeźdźic z 200km/h ustawionymi na tempomacie(!). Albo miałeś zepsuty automat (skoro nie był w trybie sport) albo ściemniesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.