Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik położenia wału astra g diesel

Featured Replies

Napisano

witam. czy uszkodzony czujnik połozenia wału moze miec wpływ na problem z odpalaniem samochodu po dłuższym postju, np po nocy????? jesli wymieniac to jakiej firmy czujnik polecicie?????

Napisano

> witam. czy uszkodzony czujnik połozenia wału moze miec wpływ na problem z odpalaniem samochodu po

> dłuższym postju, np po nocy????? jesli wymieniac to jakiej firmy czujnik polecicie?????

a masz jakis błąd?

Napisano
  • Autor

> a masz jakis błąd?

niemam zadnego. cięzko mi odpala. wymieniłem juz prawie wszystko, zostało tylko wymienić obudowę filtra paliwa no i ten czujnik.

Napisano

> niemam zadnego. cięzko mi odpala. wymieniłem juz prawie wszystko, zostało tylko wymienić obudowę

> filtra paliwa no i ten czujnik.

zapewne zapowietrzanie wyeliminowałeś ale czy jestes na 100% pewien, że nie zapowietrza się??

druga sprawa, czy kłopoty z odpalaniem sa zawsze czy tylko przy jakimś przedziale temperatur?

Napisano
  • Autor

> zapewne zapowietrzanie wyeliminowałeś ale czy jestes na 100% pewien, że nie zapowietrza się??

> druga sprawa, czy kłopoty z odpalaniem sa zawsze czy tylko przy jakimś przedziale temperatur?

praktycznie zawsze po nocy cięzko zapapa. kręce go i czuć jak łapie ale niemoze zapalić. trzymam go na rozruszniku i w końcu zapala i puszcza chmure białego dymu.

Napisano

> praktycznie zawsze po nocy cięzko zapapa. kręce go i czuć jak łapie ale niemoze zapalić. trzymam go

> na rozruszniku i w końcu zapala i puszcza chmure białego dymu.

Zapowietrza się. Zostaw na noc auto stojące wyżej tyłem aby paliwo się nie cofało i daj znać.

Napisano
  • Autor

> Zapowietrza się. Zostaw na noc auto stojące wyżej tyłem aby paliwo się nie cofało i daj znać.

stawiałem tyłem wyzej trochę lepiej zapalał ale nie tak jak powinien.

Napisano

> stawiałem tyłem wyzej trochę lepiej zapalał ale nie tak jak powinien.

spróbój wymienić przelewy, czesto zdarza sie, że w róznych sklepach maja rózna srednice (nieraz o włos wiekszą) i łapie powietrze.

Napisano
  • Autor

> spróbój wymienić przelewy, czesto zdarza sie, że w róznych sklepach maja rózna srednice (nieraz o

> włos wiekszą) i łapie powiet

wymienione:

przelewy

trojniki

uszczelniacze wtrysków

sruba z zaworem zwrotnym w pompie

czujnik temp. do ECU

sprawdzone wtryski ( rozpylają jak trzeba)

zostało tylko wymienić obudowę filtra paliwa i ewentualnie czujnik wału. zastanawiam sie nad wymianą tej obudowy z tym, ze nowa obudowa jest strasznie droga z tego co słyszałem. myslę zeby wstawić filtr taki jak np. w audi. chyba sie nazywa filtr puszkowy. tylko musze wiedziec jak to jest typ , zeby srednica rurek miała 10mm i zeby te rurki były zagięte pod kontem 90 stpni i skierowane były obie w jedna stronę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.