Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podświetlenie tylnej rejestracji

Featured Replies

Napisano

Może głupie pytanie, ale jak się wymienia żarówkę w podświetleniu tylnej rejestracji?

Napisano

> Może głupie pytanie, ale jak się wymienia żarówkę w podświetleniu tylnej rejestracji?

podsadzasz śrubokrętem po bokach bo tam są zatrzaski i wyciągasz do góry waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> podsadzasz śrubokrętem po bokach bo tam są zatrzaski i wyciągasz do góry

Dzięki za szybką odpowiedź

Napisano

> Dzięki za szybką odpowiedź

fynf ojro 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> fynf ojro

A ja zakładając nowy tylny zderzak chciałem wyciąć większą dziurę na w/w lampkę... stare dzieje facepalm.gif

Napisano

powiem tylko że czasami wymiana żarówki wcale nie sprawi, że lampka zacznie świecić

Napisano

> podsadzasz śrubokrętem po bokach bo tam są zatrzaski i wyciągasz do góry

Chodzi Tobie o wyjęcie całej lampki, a nie szkiełka, tak?

Napisano

> Może głupie pytanie, ale jak się wymienia żarówkę w podświetleniu tylnej rejestracji?

Jak zaczęły mi padać żarówki w oświetleniu tablicy jak muchy to wstawiłem białą diodę i teraz jest OK

Napisano

> Chodzi Tobie o wyjęcie całej lampki, a nie szkiełka, tak?

Szkiełka się nie wyjmuje. Wyciągasz całą lampę ze zderzaka, a potem z niej z dołu wyjmujesz trzymaną zatrzaskami "dupkę" z kablem i żarówką. Szkiełko jest trwale zespolone z górną częścią lampki.

Napisano

> Szkiełka się nie wyjmuje. Wyciągasz całą lampę ze zderzaka, a potem z niej z dołu wyjmujesz

> trzymaną zatrzaskami "dupkę" z kablem i żarówką. Szkiełko jest trwale zespolone z górną

> częścią lampki.

ależ oczywiście, że się wyjmuje waytogo.gif

chyba, że miałeś jakąś dziwną lampkę hmm.gif ja u siebie w 3 przypadkach spotkałem się z demontowanym szkiełkiem wink.gif

Napisano

> Szkiełka się nie wyjmuje. Szkiełko jest trwale zespolone z górną

> częścią lampki.

no co ty nie powiesz? hmm.gif to jak wymienić żarówkę? niewiem.gif ja w tym celu demontowałem szkiełko... biglaugh.gifhehe.gif

Napisano

> Szkiełka się nie wyjmuje. Wyciągasz całą lampę ze zderzaka, a potem z niej z dołu wyjmujesz

> trzymaną zatrzaskami "dupkę" z kablem i żarówką. Szkiełko jest trwale zespolone z górną

> częścią lampki.

JOSHI dobrze prawi - wyjmuje się i szkiełko ma jeden zatrzask tylko, że bez wyjęcia lampy ciężko wyjąć szkiełko chyba, że ktoś ma na to sposób grinser006.gif

Napisano

> ależ oczywiście, że się wyjmuje

> chyba, że miałeś jakąś dziwną lampkę ja u siebie w 3 przypadkach spotkałem się z demontowanym

> szkiełkiem

Fakt, masz rację, ale prościej mi jest wyjąć cała lampkę i wtedy nacisnąć wąsy szkiełka, niż je wydłubywać z góry.

Napisano
  • Autor

Niestety wymiana żarówki nic nie dała, a na dodatek sprawdzając czy na kostce jest prąd spaliłem bezpiecznik. Więc nie wiem co to może być.

Napisano
  • Autor

> to ja odpowiem

> artykuł jak naprawic lampkę

Wykorzystałeś stare kable?

Napisano

tak, stare, lampka wytrzymała rok... po czym założyłem listwę ledową nad tablicą i mam spokój

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.