Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Karta ADAC

Featured Replies

Napisano

Czy w Niemczech mozna kupic ja od reki (place, dostaje karte, jestem ubezpieczony?)? Jesli tak to gdzie znajde spis placowek, w ktorych to to sprzedaja?:)

Napisano

> Czy w Niemczech mozna kupic ja od reki (place, dostaje karte, jestem ubezpieczony?)? Jesli tak to

> gdzie znajde spis placowek, w ktorych to to sprzedaja?:)

może tu cos bedzie http://www.adac24.pl/portal.php

kiedys sie interesowalem temat, zastanawialem sie nad tym http://www.sospzmot.pl/ dziala na zasadzie adac, korzysta sie z tej samej pomocy

Napisano
  • Autor

Dzieki. Najgorszy problem to ze karte musze zakupic popoludniem/wieczorem w sobote. Czy jest to wogule wykonalne bo placowki ADAC beda zamkniete. Czy nie ma jakis listy partnerow typu stacje benzynowe? Czy jest mozliwy zakup wogule w miejscach typu stacja benzynowa? Jak odszukac market w ktorym sprzedaja takie karty bo na stronie nie bardzo widze.

Napisano

> Czy nie ma jakis listy partnerow typu stacje

> benzynowe? Czy jest mozliwy zakup wogule w miejscach typu stacja benzynowa? Jak odszukac

> market w ktorym sprzedaja takie karty bo na stronie nie bardzo widze.

Akcje w marketach to działania marketingowe lokalnych przedstawicielstw, nie widziałem w sieci na stronach ADAC informacji. Ale akurat odbywają się one zawsze w soboty.

Np. u mnie jednej soboty byli w Ikea, za dwa tygodnie po drugiej stronie ulicy w Realu, za miesiąc znów ich widziałem. Mogli być gdzieś na terenie centrum handlowego w międzyczasie. Zapewne wystarczy telefon do lokalnego biura z prośbą o informacje gdzie i kiedy.

Dziś, w czasach inetnetu nie ma juz tylu placówek co kiedyś a punkty sprzedaży praktycznie poznikały. Teraz zasiadasz z piwo.gif w ręku, o dowolnej porze przed komputerm i za 15 minut jesteś juz po wszystkim a kartę i papierki znajdujesz następnego dnia w skrzynce pocztowej.

Napisano
  • Autor

> Akcje w marketach to działania marketingowe lokalnych przedstawicielstw, nie widziałem w sieci na

> stronach ADAC informacji. Ale akurat odbywają się one zawsze w soboty.

> Np. u mnie jednej soboty byli w Ikea, za dwa tygodnie po drugiej stronie ulicy w Realu, za miesiąc

> znów ich widziałem. Mogli być gdzieś na terenie centrum handlowego w międzyczasie. Zapewne

> wystarczy telefon do lokalnego biura z prośbą o informacje gdzie i kiedy.

> Dziś, w czasach inetnetu nie ma juz tylu placówek co kiedyś a punkty sprzedaży praktycznie

> poznikały. Teraz zasiadasz z w ręku, o dowolnej porze przed komputerm i za 15 minut jesteś

> juz po wszystkim a kartę i papierki znajdujesz następnego dnia w skrzynce pocztowej.

Ale co zrobic jak potrzebna w przeciagu tygodnia? Na pewno nie zdarzy dojsc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.