Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PACJENT 899 sc - problem

Featured Replies

Napisano

Heyjka, mam pacjenta SC 899

Objawy sa takie że pali idealnie ale dopiero za drugim razem, czasami za pierwszym ale czesciej za drugim.

za pierwszym mozna krecić ile wlezie i nic, ale wystarczy cofnac kluczyk i jeszcze raz przekrecić i pali od cyka.

Jakies pomysły?

Napisano

sprawdzał co nie działa w momencie gdy nie chce zapalic ?

czy to wtrysk czy zaplon ? wypnij mu sonde odepnij kompa na 10 minut przejedz sie i obadaj zeby.GIF

Napisano

> Heyjka, mam pacjenta SC 899

> Objawy sa takie że pali idealnie ale dopiero za drugim razem, czasami za pierwszym ale czesciej za

> drugim.

> za pierwszym mozna krecić ile wlezie i nic, ale wystarczy cofnac kluczyk i jeszcze raz przekrecić i

> pali od cyka.

> Jakies pomysły?

a gdy dwa razy przekrecisz kluczyk, aby pompa podala paliwo ?? Moze jest slaba i nie zdarzy za pierwszym razem nabic cisnienia, albo regulator cisnienia puszcza

Napisano
  • Autor

> a gdy dwa razy przekrecisz kluczyk, aby pompa podala paliwo ?? Moze jest slaba i nie zdarzy za

> pierwszym razem nabic cisnienia, albo regulator cisnienia puszcza

mogę właczac zaplon ile razy chce, nic to nie daje

Napisano

> mogę właczac zaplon ile razy chce, nic to nie daje

a jak przekrecisz kluczyk w zaplon to pompa wogule pompuje ?? Sprobuj podmienic przekaznik

Napisano
  • Autor

> a jak przekrecisz kluczyk w zaplon to pompa wogule pompuje ?? Sprobuj podmienic przekaznik

pompuje, podmiana nic nie daje

Napisano

> Heyjka, mam pacjenta SC 899

> Objawy sa takie że pali idealnie ale dopiero za drugim razem, czasami za pierwszym ale czesciej za

> drugim.

> za pierwszym mozna krecić ile wlezie i nic, ale wystarczy cofnac kluczyk i jeszcze raz przekrecić i

> pali od cyka.

> Jakies pomysły?

zmagałem się z tym samym, najpierw było, że czasem za drugim razem dopiero, pózniej co raz gorzej, pomogła wymiana czujnika położenia wału

Napisano

> zmagałem się z tym samym, najpierw było, że czasem za drugim razem dopiero, pózniej co raz gorzej,

> pomogła wymiana czujnika położenia wału

Podepnę się pod temat, mam to samo w swoim 1.2 8V. Od pewnego czasu te same objawy co w pierwszym poście. Rano zapalam na zimnym i czasem odpali, czasem z problemem, a czasem wogóle. ale wtedy za drugim przekręceniem kluczyka od strzała zaplala. Pompa 3 barowa, regulator ciśnienia 2,5 barowy. Raz też zdażyło mi się, że na wolnych obrotach zaczął dziwnie chodzić (coś na pograniczu dławienia/gaśnięcia). W czym może tkwić problem? I jeszcze jedno, na wolnych obrotach strasznie drży mi kiera, wina którejś poduszki silnika? Poducha skrzyni biegów wymieniona.

Napisano
  • Autor

> zmagałem się z tym samym, najpierw było, że czasem za drugim razem dopiero, pózniej co raz gorzej,

> pomogła wymiana czujnika położenia wału

jest nowy, pierwszy był wymieniony, nic to nie zmieniło

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.