Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny zamek

Featured Replies

Napisano

Szybkie pytanie, z czego najlepiej dorwać cały osprzęt ? Po allegro widzę jakieś uniwersalne centralne. Kto ma niech się pochwali z czego i czy dużo roboty ?

Napisano
  • Autor

> ja mam uniwersalny, w piwniicy lezy org.

który lepszy ? oczywiście chce 5D smile.gif

Napisano

> który lepszy ? oczywiście chce 5D

Ja mam uniwersalny centralny + alarm, użytkowany kilka ładnych lat. Strasznie długo się "rozbraja" przy użyciu pilota. Nie mam czasu przy tym pogmerać. Z kluczyka działa bez zarzutu. Minusem jest u mnie to, że mam tylko jeden master.

P.S Zdziwienie ludzi gdy mówię że mam centralny zamek - bezcenne zlosnik.gif

Napisano

> Szybkie pytanie, z czego najlepiej dorwać cały osprzęt ? Po allegro widzę jakieś uniwersalne

> centralne. Kto ma niech się pochwali z czego i czy dużo roboty ?

montuj uniwersalny.... ja u siostry w uniaku zapodałęm razem z alarmem i banglało bez zarzutu

Napisano

Ja sobie zakupiłem uniwersalny i śmiga bez problemów. Jakbyś bywał w Krakowie kiedyś to mów, to Ci dam namiary na gościa, który ma w miarę tanie i fajne zamki wink.gif.

Napisano

Podłączę się: czy oryginalne "przepusty" kablowe do drzwi tylnych różnią się od przednich ? W eperze mają różne numery części.

Napisano
  • Autor

te uniwersalne z allegro jak BLOKER to da radę stoją koło 130 zł ?

Napisano

> Podłączę się: czy oryginalne "przepusty" kablowe do drzwi tylnych różnią się od przednich ? W

> eperze mają różne numery części.

te od przednich sa deko wieksze - idzie wiecej kabli przepchac.

Napisano

> te od przednich sa deko wieksze - idzie wiecej kabli przepchac.

ale i tak są już niedostępne w ASO tongue.gif

Napisano

Skoro są już niedostępne to jak przeprowadzić kable przez drzwi? Można czymś innym zastąpić ? Jak na allegro szukałem to nie znalazłem żadnych do Uno.

Napisano

> Skoro są już niedostępne to jak przeprowadzić kable przez drzwi? Można czymś innym zastąpić ? Jak

> na allegro szukałem to nie znalazłem żadnych do Uno.

kupić peszel nie przecinany i wkomponować w plastikową zaślepke w karoserii a w drzwiach zrobić większą dziure niż peszel i masz przelotke home made

Napisano

> ale i tak są już niedostępne w ASO

Przednie już nie, tylne jeszcze są dostępne, dzisiaj zamówiłem.

Zawsze to o połowę mniej kombinowania, zamówiłem zresztą 5 sztuk (bo po tyle są pakowane) i spróbuję założyć tylne na przód. Cieńsze mogą sobie być, mam tylko nadzieję, że nie są krótsze.

Napisano

> Zamawiałeś w ASO czy gdzieś indziej ?

W ASO. Podałem im gotowe numery znalezione w eperze zlosnik.gif

5 kompletów rura + uszczelka ma kosztować około 58 zł. Mają sprowadzić z Włoch, zobaczymy, czy i na kiedy im się uda.

Napisano

> W ASO. Podałem im gotowe numery znalezione w eperze

> 5 kompletów rura + uszczelka ma kosztować około 58 zł. Mają sprowadzić z Włoch, zobaczymy, czy i

> na kiedy im się uda.

jak zamawiałem kilka lat do tyłu to mieli przelotki tylko na tył a uszczelki na przód spineyes.gif

Napisano

Apropo centralnego to mam taki problemik że mi przestał działać pilot. Oba piloty jednocześnie więc wykluczam baterie wink.gif O ile się nie mylę nie działa od kiedy odłączyłem akumulator oO da się to jakoś odczarować?

Napisano

> Apropo centralnego to mam taki problemik że mi przestał działać pilot. Oba piloty jednocześnie więc

> wykluczam baterie O ile się nie mylę nie działa od kiedy odłączyłem akumulator oO da się to

> jakoś odczarować?

sprawdź czy w centralce masz przycisk serwisowy

jeśli tak to naciśnij go

a potem przytrzymaj przycisk w pilocie

Napisano

mam już drugi zestaw uniwersalny (poprzedni poszedł razem z autem, nie chciało mi sie wydzierać) montaż to ok 3h roboty, radość z otwierania uniaka pilotem bezcenna zlosnik.gif

jak chcesz to mam zestaw uniwersalny z dwoma pilotami, nowy z gwarancją, kolega chciał ale sie rozmyślił, oddam za 85pln + ew. przesyłka, 15pln taniej niż na stig.pl ok.gif

Napisano

czy uniwersalny centralny+uniwersalne mechanizmy elektryczne podnoszenia szyb zmieszczą się w drzwiach?

Napisano

> czy uniwersalny centralny+uniwersalne mechanizmy elektryczne podnoszenia szyb zmieszczą się w drzwiach?

Nie wiem jakie ja mam (czy oryginalne czy uniwersalne) ale mam i to i to i jakoś się mieści wink.gif

Co do centralki to wcześniej pisałem że przestała działać z pilota... Znalazłem centralne pod kierownicą i nie ma na niej żadnego przycisku serwisowego ani nic takiego ;s jak to odratować? co zrobić by znów na pilot mi działała?

Napisano

> Nie wiem jakie ja mam (czy oryginalne czy uniwersalne) ale mam i to i to i jakoś się mieści

> Co do centralki to wcześniej pisałem że przestała działać z pilota... Znalazłem centralne pod

> kierownicą i nie ma na niej żadnego przycisku serwisowego ani nic takiego ;s jak to odratować?

> co zrobić by znów na pilot mi działała?

a szukałeś pod obudową centralki na płytce drukowanej tego guzika?

Napisano

> a szukałeś pod obudową centralki na płytce drukowanej tego guzika?

No nie rozbierałem tego ;S a jest możliwość że tam będzie?

Napisano

> No nie rozbierałem tego ;S a jest możliwość że tam będzie?

rozkręć to sie dowiesz ja tam miałem zeby.GIF

Napisano

> co zrobić by znów na pilot mi działała?

Wymienic baterie w pilocie rotfl.gif

Napisano

> Wymienic baterie w pilocie

nic mu to nie pomoże jak ma taka centralke ze po odłączeniu zasilania trzeba na nowo przyuczyć centralke do pilotów rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.