Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pomocy nie mam wstecznego

Featured Replies

Napisano

no jak w temacie kur* wchodze dzisiaj do garażu chce wyjechać i ni Uja nie da rady bo wtecznego nie wrzuci, musiałem wypychać dziada rencoma angryfire.gif coś chyba z wybierakiem nie tak bo w budzie wszystko ok zdjąłem mieszek i nigdzie do niczego nie przystawia (wteczny podciągany). Do dzisiaj wszystko było OK, nigdy sie takie cos nie zdarzyło. Piątka jeszcze wchodzi normalnie a wtecznego nie da rady nawet dwiema rękami wrzucić a nie bede sie siłował żeby lewarka nie upier**lić. eny ajdijas?

Napisano

> no jak w temacie kur* wchodze dzisiaj do garażu chce wyjechać i ni Uja nie da rady bo wtecznego nie

> wrzuci, musiałem wypychać dziada rencoma coś chyba z wybierakiem nie tak bo w budzie

> wszystko ok zdjąłem mieszek i nigdzie do niczego nie przystawia (wteczny podciągany). Do

> dzisiaj wszystko było OK, nigdy sie takie cos nie zdarzyło. Piątka jeszcze wchodzi normalnie a

> wtecznego nie da rady nawet dwiema rękami wrzucić a nie bede sie siłował żeby lewarka nie

> upier**lić. eny ajdijas?

witaj w klubie biglaugh.gif kolega ma tak samo w ccs. Cos z linkami tam jest bo wrzucajac recznie biegi przez wybierak wszystko dziala bez problemu smile.gif Zdejmij u siebie linki i sprawdz. Jak bedzie dzialac to obstawiam ktoras z linek

Napisano

Pierwsza sprawa to wykręc w ogóle linkę od wstecznego (zabezpieczającą) i wtedy spróbuj, jak nie pomoże tzn że masz wyrobiony ten bolec który się kręci prawo-lewo na środku wybieraka i niestety nie da się z tym zadużo zrobić - wymiana wybieraka. Ja miałem to samo, a z racji że w CCS nie da się regulować linek biegów w żaden sposób to zrobiłem sobie regulację łopatologiczną i jeździłem tak dłuuugo dłuugo bez problemu. Poprostu musisz poregulować położenie linki poprzez wsadzanie podkładek pomiędzy blachę mocującą linkę a blok silnika ok.gif

Napisano

> Pierwsza sprawa to wykręc w ogóle linkę od wstecznego (zabezpieczającą) i wtedy spróbuj, jak nie

> pomoże tzn że masz wyrobiony ten bolec który się kręci prawo-lewo na środku wybieraka i

> niestety nie da się z tym zadużo zrobić - wymiana wybieraka. Ja miałem to samo, a z racji że w

> CCS nie da się regulować linek biegów w żaden sposób to zrobiłem sobie regulację

> łopatologiczną i jeździłem tak dłuuugo dłuugo bez problemu. Poprostu musisz poregulować

> położenie linki poprzez wsadzanie podkładek pomiędzy blachę mocującą linkę a blok silnika

bolec wykrecony a wybierak wymieniony na taki ze sprawnej skrzyni smile.gif i to samo

Napisano

> wodzik poszedł? ...

wybierak dziala normalnie. Po odlaczeniu linek wszystkie biegi sa smile.gif

Napisano
  • Autor

> witaj w klubie kolega ma tak samo w ccs. Cos z linkami tam jest bo wrzucajac recznie biegi przez

> wybierak wszystko dziala bez problemu Zdejmij u siebie linki i sprawdz. Jak bedzie dzialac to

> obstawiam ktoras z linek

naprawione zlosnik.gif

Napisano

> naprawione

co bylo biglaugh.gif ??

Napisano
  • Autor

> co bylo ??

jakaś nakrętka wpadła tam pod taki bolec w koszyku z prawej strony i kolidowała (czyli jednak problem był w budzie) i jak chciałem lewarek przechylić na prawo to ten bolec idzie w dół a pod nim leżała nakrętka i przystawiała i nie puszczała tego bolca. Ni chol*ry nie wiem kto mi tam ją wrzucił

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.