Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lidlem pojadę, dla motocykla

Featured Replies

Napisano

Wrzucam informacyjnie, więc darujcie sobie teksty w stylu że w Lidlu się nie kupuje i że to dla biednych itp.

Jest teraz w Lidlu parę gadżetów do motocykla i dla motocyklisty.

Rękawiczki za niecałą stówkę, kombinezon przeciwdeszczowy chyba coś pod 80 zł - i jedno i drugie wyglądało całkiem OK.

No i jest spray do czyszczenia łańcucha, oraz smar w sprayu (z tego co pamiętam to konsystencja podchodząca pod hipol).

Czyściwo - 5,99

Smar - 6,99

Smaru używałem raz na zlocie (zapomniałem swojego i kolega użyczył) - dawał radę.

Napisano

Na temat odzieży już był ostatnio temat.

Co do chemii to bardzo polecam środek czyszczący łańcuch smile.gif

Smar kupiłem dopiero w tym roku ale jeszcze nie testowałem.

Napisano

Dlaczego ? Pare gadgetow jest calkiem przydatnych a co wazniejsze tanich, czasem nie warto byc snobem.

Napisano
  • Autor

> Dlaczego ? Pare gadgetow jest calkiem przydatnych a co wazniejsze tanich, czasem nie warto byc

> snobem.

A bo mnie ostatnio sponiewierali na HP, jak wrzuciłem info o małym zestawie narzędziowym "by Lidl".

Małe pudełeczko z konkretną zawartością (tylko bity trzeba wymienić, bo kruche są).

Czasem odnoszę wrażenie, że na AK piszą sami super/hiper bogacze itd hehe.gif

A ja jeżdżę 20 letnią strychniną, która nawet nie wygląda.

Jak się dzisiaj popatrzyłem na motocykle stojące pod firmą, to mój wyglądał na zasadzie "pożal się Boże" hehe.gif

Wszystko takie wychuchane, wypieszczone - a u mnie resztki błota, nieumyte toto, kanapa porwana crazy.gif

Ale i tak lubię swojego trampusia i nie żałuję, że go kupiłem zlosnik.gif

Napisano

kilka tematow nizej "21 w lidlu" clown.gif

Napisano
  • Autor

> kilka tematow nizej "21 w lidlu"

033102bebe_1_prv.gif

O szprajach nie pisali 270751858-jezyk.gif

oki, moja wina, że nie sprawdziłem czy jest już taki wątek zlosnik.gif

Napisano

Ja jestem ciekaw tego smaru. Uzywałem castrola, valvoline'a dotychczas - są lekko gęste po nałożeniu. Valvoline biały strasznie brudzi.

Na Ukrainie dostałem w sklepie za to Repsola - to wygląd jak oliwa, podobny do tego z lidla. Nie oceniam produktów ale zastanawia mnie to czy są jakieś różnice przy użytkowaniu w takich smarach ?

Napisano
  • Autor

> Nie oceniam produktów ale zastanawia mnie to czy są jakieś różnice przy użytkowaniu w takich

> smarach ?

Nie wiem.

Normalnie smaruję "pędzelek + hipol".

Kupiłem pod kątem dalszych wypadów. Jakoś mam uraz do wożenia pojemnika z hipolem hehe.gif (się wzięło i wylało)

Napisano

moja wypowiedz kieruje do nielicznych majacych lancuchy bez o i x ringow

nie warto kupowac czysciwa ani smarow

mialem swego czasu jedno i drugie, smary tansze i drozsze i wszystko na nic

nie widze roznicy w przebiegach do naciagniecia (a moze nawet w przypadku smarow ten okres sie skraca) pomiedzy smarowaniem profesjonalnymi smarami, a porzadnym nasmarowaniem zuzytym olejem silnikowym, a olej wychodzi gratis

poza tym koszt lancucha to pare dyszek, wiec kupno jakiegos lepszego smaru wychodzi prawie tyle co nowy lancuch

Napisano

> mialem swego czasu jedno i drugie, smary tansze i drozsze i wszystko na nic

> nie widze roznicy w przebiegach do naciagniecia (a moze nawet w przypadku smarow ten okres sie

> skraca) pomiedzy smarowaniem profesjonalnymi smarami, a porzadnym nasmarowaniem zuzytym olejem

> silnikowym, a olej wychodzi gratis

> poza tym koszt lancucha to pare dyszek, wiec kupno jakiegos lepszego smaru wychodzi prawie tyle co

> nowy lancuch

W przypadku 125 – tki jaka jezdzisz moze i roznicy niema, inna bajka sa ceny zestawow napedowych do 50 – tek czy 125 – ek, w przypadku motocykli o wieksztej pojemnosci roznice sa i wcale nie sa male.

wink.gif

Napisano

Olej silnikowy na 100% nie trzyma się tak dobrze łańcucha jak smar, a smar nie tylko odpowiada za łańcuch ale i za zębatki.

Chyba w przedostatnim numerze motocykla jest test smarów do łańcuchów i tam widać jak duże są różnice w poszczególnych produktach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.