Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

swieci sie kontrolka poduchy

Featured Replies

Napisano

pacjent bravo 1.2 16v '99 ot tak sie zaswiecila kotrolka poduszki, wczesniej wzystko gaslo jak nalezy. co z tym fantem poradzic /

Napisano

> pacjent bravo 1.2 16v '99 ot tak sie zaswiecila kotrolka poduszki, wczesniej wzystko gaslo jak

> nalezy. co z tym fantem poradzic /

Podłączyć pod komputer, sprawdzić o co mu chodzi, poprawić połączenie, skasować błąd.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

tez mi sie tak wydaje, bo jezdizlem sam, wczoraj tylko po poludniu przewozilem wieksza ilosc pasazerow i to chyba mniej wiecej w tym czasie sie zaswiecilo

Napisano

> Trzeba pojechać na kompa. Ja obstawiam coś z fotelem pasażera.

albo nagrzewnica kap kap na sterownik

Napisano

ja w ciagu ostatniego roku 2 razy kasowalem (pozyczylem interface od kumpla a wersja demo FiatEcan wystarczyla)

raz zapalona bo brak napiecia kontroli/niskie napiecie kontrolki 270751858-jezyk.gif

drugi raz jak majac skrecona kierownice na zakrecie mocno smile.gif zatrabilem na pijanego rowerzyste - chwilowy brak styku tasmy7 w kierownicy (?)

jak sie nie boisz zrob to sam smile.gif radocha z zostania bohaterem we wlasnym garazu zeby.GIF

Napisano

> pacjent bravo 1.2 16v '99 ot tak sie zaswiecila kotrolka poduszki, wczesniej wzystko gaslo jak

> nalezy. co z tym fantem poradzic /

Witam, jak masz 99 rok to podejrzewam ,że jest po lifcie czyli masz nowe zegary, w tych modelach polifcie montowali czujnik obecności pasażera może to jego przyczyna ja tak miałem musiałem wlutować emulator i jest już ok wink.gif ale oczywiście najpierw podepnij się pod kompa to podstawa.

Napisano
  • Autor

we wtorek umowilem sie z kolega Inter na podlaczenie pod komputer takze zobaczymy co dziada boli angryfire.gifbiglaugh.gif

Napisano

U mnie tez się niedawno zapaliła kontrolka poduszek, podłączyłem komputer - kodu błędu niestety teraz nie pamiętam (w laptopie mam zapisany), ale opis mówił "nieprawidłowa wartość" - błąd skasowałem. Po kilku dniach błąd pojawił się ponownie. Rozłączyłem wszystkie kable od sterownika do poduchy którj dotyczył błąd, podłączyłem ponownie, znowu wykazowałem błąd. Od tego czasu (ponad miesiąc) jest ok. Może pojawianie się błędu spowodowane było złym stykiem w którejś kostce. Przy okazji sprawdzałem możliwość wycieku z nagrzewnicy, jak ktoś wcześniej to sugerował, wycieku brak. Oczywiście całość prac po odłączeniu aku i odczekaniu kilkunastu minut. Może u Ciebie taka procedura też się sprawdzi. Najpierw oczywiście komputer.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.