Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Częstochowa

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam takie małe pytanko, w związku ze zbliżającym się zlotem w Częstochowie...Czy wybiera sie ktoś na ten zlot z okolic Rybnika? Bo chętnie bym sie wybrał, a tak samemu jakoś mi sie niechce grinser006.gif

Pzdr

Napisano

> Witam

> Mam takie małe pytanko, w związku ze zbliżającym się zlotem w Częstochowie...Czy wybiera sie ktoś

> na ten zlot z okolic Rybnika? Bo chętnie bym sie wybrał, a tak samemu jakoś mi sie niechce

> Pzdr

sam nie pojedziesz:) wystarczy że na pierwszą lepszą drogę główną wyjedziesz i tam już będzie mase motocykli:)

Napisano

> sam nie pojedziesz:) wystarczy że na pierwszą lepszą drogę główną wyjedziesz i tam już będzie mase

> motocykli:)

dokładnie hehe.gif

ciekawe czy w tym roku dopisze pogoda i co za tym idzie - frekwencja, bo ostatnie rozpoczęcia rok i dwa lata temu to byłe prawdziwe "oblężenia" Jasnej Góry zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> dokładnie

> ciekawe czy w tym roku dopisze pogoda i co za tym idzie - frekwencja, bo ostatnie rozpoczęcia rok i

> dwa lata temu to byłe prawdziwe "oblężenia" Jasnej Góry

To dobrze wiedziec grinser006.gif Bo to bedzie moj debiut, wiec chcialem sie doczepic do kogos grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Byłem biglaugh.gif Pogoda dopisała, frekwencja również... W drodze powrotnej zaczepilismy o Bobolice, Ogrodzieniec... Wsumie zrobilismy z ekipą ok 350km biglaugh.gif Trasa przez Myszków poprostu bajka :D

Pozdro waytogo.gif

Napisano

> podobno kazanie było pisowskie , wróg u bram

bylem tam juz kolejny raz i przez to kazanie juz wiecej tam nie pojade... politykowac moga sobie w kazdy inny dzien...

Napisano

> bylem tam juz kolejny raz i przez to kazanie juz wiecej tam nie pojade... politykowac moga sobie w

> kazdy inny dzien...

z tego co wiem sporo osób ma takie wnioski

Napisano

> z tego co wiem sporo osób ma takie wnioski

i bardzo slusznie... bo nie po to tam jezdzimy zeby sluchac politykowania kleru...

Napisano

> i bardzo slusznie... bo nie po to tam jezdzimy zeby sluchac politykowania kleru...

no w tym roku, to wyjątkowo było ... smirk.gif

i jeszcze z tym rajdem katyńskim

chłopaki obok stali, dostali jakąś reklamówkę

wyjazd 2 tygodniowy 6 tys km

cena

4 tys zł

chyba ktoś sobie z tej polityki nieżły byzio próbuje zrobić

Napisano

> no w tym roku, to wyjątkowo było ...

> i jeszcze z tym rajdem katyńskim

> chłopaki obok stali, dostali jakąś reklamówkę

> wyjazd 2 tygodniowy 6 tys km

> cena

> 4 tys zł

> chyba ktoś sobie z tej polityki nieżły byzio próbuje zrobić

widziałem plakaty tego rajdu z poprzednich lat i myślałem, ze fajna rzecz sobie tak pojechać ale za 4 tyś to ja dziękuje sick.gif

Napisano

> widziałem plakaty tego rajdu z poprzednich lat i myślałem, ze fajna rzecz sobie tak pojechać ale za

> 4 tyś to ja dziękuje

no właśnie

a znając życie i będąc złym prorokiem, przy takiej agitacji ze strony kościoła, to dla któregoś kolejnego rajdu na granicy zrobią jakiś sztuczny problem i wtedy dopiero pojawi się następny powód do narzekania na działania rosji (

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.