Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zderzaki

Featured Replies

Napisano

mam pytanie czy zderzak tylny seicento sporting różni sie od zderzka tylnego wersji seicento sporting sumacher czy to jest to samo????????chodzi o mocowania i ogólnie !!

Napisano

> mam pytanie czy zderzak tylny seicento sporting różni sie od zderzka tylnego wersji seicento

> sporting sumacher czy to jest to samo????????chodzi o mocowania i ogólnie !!

mocowania są te same.... zarówno zwykłe zderzaki jak i te "sportowe" da się zamocować p&p

różnica może być taka że niektóre zderzaki nie mają pod tablicą rejestracyjną dokładki plastikowej - przeważnie koloru niebieskiego lub pomarańczowego dla ciemnych kolorów samochodu ... ale dokładnie nie pamiętam w których wersjach było a w których nie... na pewno Sportingi miały te element a czy oryginalnie schumacher miał to nie jestem w stanie powiedzieć...

Napisano

podepne sie pod temat smile.gif a czy przedni zderzak od sportinga podejdzie bez niczego do seja 2003 r. z dlugimi kierunkowskazami?

Napisano
  • Autor

czyli sumachera i zwykłego sportasia da sie zamocowac do seryjnego seja 2003 mpi ??

Napisano

tak chodzi mi o zwyklego sportinga przedniego czy podejdzie

Napisano

> tak chodzi mi o zwyklego sportinga przedniego czy podejdzie

nie podejdzie ze sportasia trzeba przerabiac sa inne mocowania

Napisano

> nie podejdzie ze sportasia trzeba przerabiac sa inne mocowania

pierdu pierdu

jak się chce to wszystko się da.... ale ???

wg mojej mysli to kolega ma MPI z 2003 więc ma już pas długi - Schumacher był klepany w latach 2001-2002 a więc po zmianie pasa przedniego na długi, Sportaś z kolei 1998-2002 i tu chyba są dwa typy mocowań na przedniej belce i nie wiem jak się miała sprawa krótkich i długich kierunków....

jeśli się mylę to mnie poprawcie, gdyż informacje nt lat produkcji zapożyczyłem z Wikipedii

PS. Ja Abarthowski/Schumacherowski zderzak mam w 900 z 98 i musiałem (ach dalej muszę) tylko dorobić dwa mocowania przedniego pasa ale nie jest to aż tak konieczne do montażu.

jak będziesz kupował to lepiej upić zderzak pod MPI i tyle ale z tym SPI Sportingoym też dasz radę

Napisano

wolalbym ten "stary" sportingowy ale jakos ogarne temat smile.gif dzieki smile.gif

Napisano

> wolalbym ten "stary" sportingowy ale jakos ogarne temat dzieki

wcale nei ma duzo roboty, dwie sptawy do opanowania

po pierwsze musisz miec starsze kierunki, a po drugie nie pasuja dwa gorne mocowania tzn w starszych sejach sa pionowe w nowszych poziome, wystarczy wsadzic jakies blaszki w kształcie litery L i tyle...

Napisano

ale ksztaltem beda pasowac (do błotników itp) ? zeby nie bylo zadnych brzydkich szpar zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

wracajac do tematu smile.gif czyli tylny zderzak od seja sportinga do zwykłego seja 2003 podejdzie ??

Napisano

> wracajac do tematu czyli tylny zderzak od seja sportinga do zwykłego seja 2003 podejdzie ??

przeciez ci juz napisali screwy.gif

Napisano

> ale ksztaltem beda pasowac (do błotników itp) ? zeby nie bylo zadnych brzydkich szpar

Będzie pasowało.

Napisano

> ale ksztaltem beda pasowac (do błotników itp) ? zeby nie bylo zadnych brzydkich szpar

tak to jest wszystko iedno i to samo, tylko jak napisałem wyżej potrzebujesz małe kierunki no i te wstawki takie pod lampy

Napisano

> wcale nei ma duzo roboty, dwie sptawy do opanowania

> po pierwsze musisz miec starsze kierunki, a po drugie nie pasuja dwa gorne mocowania tzn w

> starszych sejach sa pionowe w nowszych poziome, wystarczy wsadzic jakies blaszki w kształcie

> litery L i tyle...

a tak wogóle to też nie jest takie pewne:

ja miałem seja z 2000 r. 900 SPI

i miałęm w nim zdezrak zwykły, sportkowy i na koniec schumacherowy i wszystkie pasowały w fabryczne otwory biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.