Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serwis V-car

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z warszawiaków robił przegląd lub serwisował swojego Chevroleta w serwisie V-car na Łopuszańskiej? Jak wyglądają ich usługi jakościowo i cenowo? Chwalą się specjalizacją aut Daewoo i Chevroleta.

Napisano

> Czy ktoś z warszawiaków robił przegląd lub serwisował swojego Chevroleta w serwisie V-car na

> Łopuszańskiej? Jak wyglądają ich usługi jakościowo i cenowo? Chwalą się specjalizacją aut

> Daewoo i Chevroleta.

Wymieniałem tam rozrząd, poszukaj mojego postu będziesz miał ceny sprzed dwóch lat. Moja opinia - dobrze ale nie najtaniej.

Za miesiac czeka mnie kolejna wymiana rozrządu i pewnie do nich podjadę. Jak pojedziesz ze swoim olejem GM 5W30 usłyszysz, że jest kiepski i lepiej lać np. Mobila.

• 1 miesiąc później...
Napisano

> Czy ktoś z warszawiaków robił przegląd lub serwisował swojego Chevroleta w serwisie V-car na

> Łopuszańskiej? Jak wyglądają ich usługi jakościowo i cenowo? Chwalą się specjalizacją aut

> Daewoo i Chevroleta.

Najświeższe wiadomości:

Za przegląd po 120 kkm:

- wymiana rozrządu z pompą wody - 905 zł (w tym robocizna 370)

- standardowy przegląd - 150 zł

- inne pierdoły typu - wymiana płynu wspomagania, sprawdzenie i przeczyszczenie układu kierowniczego, płyn do mycia silnika, umycie silnika (być może w przyszłości uszczelka pod kolektorem do wymiany) - 190 zł - wcześniej zgłosiłem listę podejrzanych zachowań auta, mam nadzieję że zostały wyeliminowane.

Razem 1245 zł.

Do tego muszę dodać olej, płyn do wspomagania, świece, płyn chłodniczy i filtry - nie pamiętam dokładnie - ok. 200 zł.

Całkowity koszt przeglądu wyniósł więc prawie 1500 zł

Napisano

> IMO drogooo.

> 970zł wydałem za wszystko z wymianą oleju, fitrów i rozrządu z pompą wody.

z fakturą?

na wsi koło Sandomierza wydałbym bez faktury około 1000 zł plus dzień wolny - bo w sobotę mechanik nie pracuje

Napisano

> IMO drogooo.

> 970zł wydałem za wszystko z wymianą oleju, fitrów i rozrządu z pompą wody.

250 za rozrzad z pompa (cena z allegro)

200 za olej

100 za filtry z duzym marginesem

400 zl za robocizne, tylko czy z faktura i gwarancja?

Napisano

> z fakturą?

> na wsi koło Sandomierza wydałbym bez faktury około 1000 zł plus dzień wolny - bo w sobotę mechanik

> nie pracuje

Ja na szczęście pracuję na wsi, więc rano zaprowadzam auto, a po pracy odbieram smile.gif

Napisano

> Ja na szczęście pracuję na wsi, więc rano zaprowadzam auto, a po pracy odbieram

Ja pracuję w "mieście" i mam tego mechanika blisko i po drodze do pracy. A innych polecanych w pobliżu nie zlokalizowałem niestety. Wiem, że zapłaciłem nienajtaniej - ale zapłaciłem za moją "wygodę".

Napisano

> Ja pracuję w "mieście" i mam tego mechanika blisko i po drodze do pracy. A innych polecanych w

> pobliżu nie zlokalizowałem niestety. Wiem, że zapłaciłem nienajtaniej - ale zapłaciłem za moją

> "wygodę".

Ja też mam innego, tańszego mechanika, ten jest ciut droższy, ale "wygodny", bo dzwonię, umawiam się, odstawiam auto i po południu jest zrobione ok.gif

Napisano

Jedź do Szymana ok.gif Nie będziesz się przynajmniej zastanawiał czy w ogóle ktoś zaglądał pod maskę czy dali tylko kwit kasowy grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jedź do Szymana Nie będziesz się przynajmniej zastanawiał czy w ogóle ktoś zaglądał pod maskę czy

> dali tylko kwit kasowy

Napisz coś bliżej, bo nie znam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.