Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

amotryzatory przednie

Featured Replies

Napisano

kto i przy jakim przebiegu wymieniał na gwarancji amortyzatory przednie

auto ma ca. 30kkm i jeszcze jest gwarancja

wymienią po dobroci ? zlosnik.gif

Napisano

> kto i przy jakim przebiegu wymieniał na gwarancji amortyzatory przednie

> auto ma ca. 30kkm i jeszcze jest gwarancja

> wymienią po dobroci ?

powinni bez problemow... ale beda sie upierali ze tylko ten co padl a nie komplet chyba ze masz farta i padly oba smile.gif

Napisano

> kto i przy jakim przebiegu wymieniał na gwarancji amortyzatory przednie

> auto ma ca. 30kkm i jeszcze jest gwarancja

> wymienią po dobroci ?

Przy 19000km, 1,5 roku wymienili bez szemrania (najpierw trzepanie amortyzatorów, czy przypadkiem się mnie nie przywidziało, że do wymiany - 16% sprawności zeby.GIF), zrobili zbieżność i bez kolejki. Jakieś 45 minut wszystko trwało. Tak jak Rejmi pisze - wymienili tylko wylany.

Po 3 latach i 37500km padł drugi. grinser006.gif Wymienione na wersję diesel i nic się nie dzieje. wink.gif

Napisano
  • Autor

> powinni bez problemow... ale beda sie upierali ze tylko ten co padl a nie komplet chyba ze masz

> farta i padly oba

oba sie właśnie pocą ok.gif

Napisano
  • Autor

> Przy 19000km, 1,5 roku wymienili bez szemrania (najpierw trzepanie amortyzatorów, czy przypadkiem

> się mnie nie przywidziało, że do wymiany - 16% sprawności ), zrobili geometrie i bez kolejki.

> Jakieś 45 minut wszystko trwało. Tak jak Rejmi pisze - wymienili tylko wylany.

> Po 3 latach i 37500km padł drugi. Wymienione na wersję diesel i nic się nie dzieje.

u mnie jest diesel, więc będzie wersja diesel zlosnik.gif

Napisano

> oba sie właśnie pocą

to nie ma co zwlekac - na gwarancji bez zbedncego ociagania sie powinni wymienic

ps.

dla lepszego efektu zawsze mozesz nieco pocenie zwiekszyc.. strzykawka olej i psiknac gdzie trzeba wink.gif

Napisano
  • Autor

> to nie ma co zwlekac - na gwarancji bez zbedncego ociagania sie powinni wymienic

> ps.

> dla lepszego efektu zawsze mozesz nieco pocenie zwiekszyc.. strzykawka olej i psiknac gdzie trzeba

w sumie wszystko jest upaprane, choć auto jeszcze nie pływa zlosnik.gif

Napisano

> w sumie wszystko jest upaprane, choć auto jeszcze nie pływa

Ja bym przemyślał idea.gif czy następną fazą nie będzie wymiana sprenżyn na minus bo jeśli w głowie są myśli hmm.gif o obniżenu misia to proponuję kupić w komplecie z anorkami bo i zakres pracy inny i całość taniej wyniesie niż robienie po koleji ja tak właśnie zrobiłem najpierw wymieniłem amorki a potem zrobiłem misiowi sprężyny na i wyszło drożej i anorki mają inny zakres pracy lipa frown.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym przemyślał czy następną fazą nie będzie wymiana sprenżyn na minus bo jeśli w głowie są

> myśli o obniżenu misia to proponuję kupić w komplecie z anorkami bo i zakres pracy inny i

> całość taniej wyniesie niż robienie po koleji ja tak właśnie zrobiłem najpierw wymieniłem

> amorki a potem zrobiłem misiowi sprężyny na i wyszło drożej i anorki mają inny zakres pracy

> lipa

nie ma takich myśli zlosnik.gif

Napisano

U mnie wylał jeden przy 12tyś po 15 miesiącach i wymienili tylko ten jeden. Na szarpaku 2 razy z rzędu wyszło "tylko" 20% różnicy miedzy amorami więc wg serwisu wszystko w normie!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.